REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.5° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
17.5° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Pericol public pe străzile din Mangalia! Un șarpe a ieșit la plimbare

Pericol public pe străzile din Mangalia! Un șarpe a ieșit la plimbare

Replica API 8 mai 2017 | 19:45 1346

Sursa foto: Facebook/Mangalia Comunitate Online

Odată cu dispariția creșterea spațiilor verzi și vietățile găzduite de acestea sunt în extaz pentru că este un mediu prielnic pentru ele. Dacă din nefericire, unele sunt pur și simplu distruse, altele aleg să își pot mute cuibul în zone intens circulate de oameni. Situație periculoasă atât pentru cetățeni, cât și pentru viețuitoare. Un exemplu recent este cazul orașului Mangalia. Un locuitor a surprins un șarpe care se plimba nestingherit printr-un parc. Mangalioții s-au arătat destul de îngrijorați de situație, mai ales că în zonă sunt prezenți copii.''Era de așteptat. Din cauza bălăriilor... au aparut șerpii prin oraș'', a scris un mangaliot.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce cretin,a esti, tare ami doresc sa ai parte sa va intalniti nu doar pe strada ci si acasa poate asa te vei sipti mai bine !
0
0
peste tot oameni si iarasi oameni nu mai e loc pentru alte vietati. Nu e sarpe veninos, mananca sobolani
2
0
Cand se apropie vara si pe timp de vara primarul iese la alergat pe faleza din Mamaia,de ce nu alearga prin parcurile pline de cucuta de aproape 2 metrii si pe falezele facute praf din Mangalia ?
3
3
la asa primar asa consiliu,serpii nu sant decat o extrapolare a acestor suflete lacome si nesimtite,consilier linica participa la alegeri pe lista lui iorgu si se alege pe lista lui sange milk
3
1
Ha,HA , ..tare stirea asta..! Acesti serpi I gasim peste tot..! si sincer..asta denota o stare de spirit a societatii noastre in care traim !!Vrem mai mult si mai curat ..correct ? dar ce oferim ..noi ? ori este doar o stire de Kan-Kan ?
4
1
Mizerie cumplita in acest oras.Gazonul semanat anul trecut de cea mai proasta calitate de vreme ce balariile zici ca-s altoite! La asa decor nu puteau sa lipseasca nici taratoarele! Bani aruncati pe apa sambetei.Chiar nu sesizeaza nimeni???
4
2
Doamne ajuta poate il musca de cur pe primar! Si pe ceata lui de profesionisti!
7
1
Asa este din pacate balarii ,au disparut si putinele flori care mai existau datorita grijii localnicilor care se chinuiau sa aiba cateva flori in fata blocurilor Primarul a ras tot a pus niste balarii care vor depasi un metru ca nu le coseste nimeni A pus si niste copasci uasact E plina Mangalia de copacei vestejiti Probabil ca nui a vrut sa faca frunze ca ar fi trebuit maturate .Magalia este oroarea oraselor romanesti gratie edililor
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102