REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
16.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Plimbatul cu maşina pe plajă, MUST HAVE pentru constănţeni! Încalcă legea cu nesimţire!

Plimbatul cu maşina pe plajă, MUST HAVE pentru constănţeni! Încalcă legea cu nesimţire!

Replica API 7 martie 2017 | 13:53 360

Deși s-a spus în nenumărate rânduri câ autoturismele nu au ce căuta pe plajă,șoferii nu se învață minte. În cursul zilei de luni, 6 martie, a.c., un autoturism a fost surprins cum mergea nestingherit pe plaja Modern. Ceea ce este foarte grav este faptul că mai mulți constănțenii se aflau pe plajăși în orice clipă se putea întâmpla o tragedie. Cu toate acestea,șoferul mașinii nu a avut nici un fel de teamăși s-a plimbat în continuare. Amintim că potrivit legii, pe plajele litoralului românesc, utilizate în scop turistic, se interzice accesul, circulaţia sau staţionarea vehiculelor, cu excepţia celor care asigură intervenţii operative şi a utilajelor de Intreţinere a plajelor. De asemenea, este interzis, conform OUG nr 19/2006 privind utilizarea plajei Mării Negre şi controlul activităţilor desfăşurate pe plajă, accesul persoanelor însoţite de animale, cu excepţia câinilor din dotarea Ministerului Administraţiei şi Internelor şi a câinilor utilitari care însoţesc personele cu dizabilităţi. Aceste fapte, comise de persoane fizice sau juridice, constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă cuprinsă între 10.000 de lei şi 20.000 de lei.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Miha , MUST HAVE YOUR ASS
1
1
must have my ass , cu titlu tau de kaka
5
3
Au si retardatii dreptul sa se faca de cacat. Cum inca sezonul de plaja nu este deschis,nu cred ca deranjeaza prea mult pe cineva ca niste insi cu cacat la creier au impresia ca devin superiori facand rau propriilor masini. Chiar ar trebui incurajati sa intre cu masinile in apa,cu viteza cat mai mare,ca asa mai castiga si baietii de la service un banut .
5
0
militia e la proteste ca au iesit tineri rupti in cur in strada .
5
0
Fac asa pt.ca nu sunt amendati de autoritatile in cauza. Simbata si duminica eate plin de masini pe plaja.
5
0
la astia merita anulat permisul si nui ve-ti mai vede masini pe plaja iar la cei cu caini si fara botnita sa faca ani de puscarie si se vor linisti cu siguranta, Dar poliutia locala sta prin baruri ori ascunsi cine stie pe unde ......
4
3
Ce politie,nu inteleg ce treaba are politia cu prevenirea sau cu prinderea infractorilor sau cu sanctionarea nesimtitilor? Poate politia locala se descurca mai bine
1
6
plateste ca tatasu are afaceri murdare si stie sa spele bani ptr. fecior !
4
0
Politia unde este?In Mamaia se intra cu masinile pe plaja ziua in amiaza mare,la Modern la fel,este sat fara caini?
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367