REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

PMP Constanţa se delimitează de declaraţiile făcute de Nicolae Anghel

PMP Constanţa se delimitează de declaraţiile făcute de Nicolae Anghel

Replica API 13 februarie 2017 | 23:34 498

Claudiu-Iorga Palaz

Partidul Mişcarea Populară Constanţa, prin preşedintele Claudiu-Iorga Palaz, aduce lămuriri referitor la declaraţia domnului primar al comunei Castelu, Nicolae Anghel, cu privire la critica adusă protestelor din ultima perioadă la adresa Guvernului. Facem precizarea că ne delimităm de poziţia acestuia. Declaraţia domnului Nicolae Anghel, apărută în presă, este doar punctul de vedere al domniei sale, şi nu al Partidului Mişcarea Populară. Dreptul de a protesta şi de a exprima liber părerea este normal într-o ţară democratică, indiferent dacă protestele sunt pentru sau împotriva unor instituţii ale statului.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Se pare,la cum vorbeste lumea dimineata in statie,ca Nichi ne da satul pe mana RAJA.Daca este adebarat am cam festelito cu apa.Oare ce este de facut?
1
0
Ordinar te-a facut - soferul de tatato.
4
1
mare bou mare cretin acest chiar nu stiu cate sa-i mai spun, cum sa-l mai fac sa inteleaga, dar este cu siguranta oaie capiata de nu intelege; Bai pana si Anghel asa cum al crezi tu este de cate-va mii de ori mai istet decat tine cretinule, mai bine mergi si pupa-l in pula si roaga-l sa-ti dea muie !
6
4
Cu putin timp in urma, presedintele PAMP, Claudelu Iorga Palazu a zis: Behhheeeee beeee beheeeee behhheeee beehhheeeee beee beeehhheeee. Behheeeee beeeeee meeeeeee beeehhheeeeee meeeeee behheehhheee. Behhhheeee!!! Beeeee meeee behhheeeeee beeehhhheeee meeeee. Beeeheee beee!?
9
1
Faceti o echipa buna:Anghel,Palaz,Saracila....Penaliii PMP! Sunteti o rusine!
6
2
Daca erai, puteai candida la titlul de cea mai mare CURVA!Asa ramai doar un penal!
11
0
Un ami mare demagog ca acest indivd nu o sa vedeti de acum in multe alte mandate .Palaz C. este un mare MINCINOS si PALAVRAGIU !
8
1
intai rezolvati problemele la instanta si dupa aceea da-i sfaturi lui Anghel. tu ai dat mana cu PSD ca sa obtii functia de vice le cjc in speranta ca scapi de dosar
11
1
El Anghel, era praf si pulbere dintotdeauna ,dar acum de cand a dat laba cu psd estw si mai si.Marele luptator antipsd ,nu a fost decat o gluma sinistra in tot acest timp si de aceea ,dle prefect,va rugam sa aplicati legea si sa-i scurtati agonia
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367