REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

PNL află zilele acestea „câştigătorul” sondajului. Chiţac, aşteptat să se înscrie în partid

PNL află zilele acestea „câştigătorul” sondajului. Chiţac, aşteptat să se înscrie în partid

Replica API 8 decembrie 2015 | 00:00 176

Sondaje în 25 de localităţi din judeţ

Sondaje în 25 de localităţi din judeţ

Vergil Chiţac

Sondajul comandat de PNL pentru aflarea celui mai bun candidat la Primăria Constanţa va fi gata săptămâna aceasta, a declarat ieri deputatul Gheorghe Dragomir. Chiar dacă, oficial, nu se cunoaşte identitatea „câştigătorului”, toate informaţiile, până şi din mimica liderului PNL, converg înspre stabilirea lui Vergil Chiţac, comandantul Academiei Navale, drept candidatul cu cele mai mari şanse ale dreptei pentru urbea tomitană. „Chiţac, sunt convins că va candida dacă sondajul e încurajator.

E şi normal, nimeni nu vrea să intre într-o competiţie pe care ştie că o va pierde. Apoi, probabil că se va înscrie în PNL, nu e obligatoriu acest lucru, să vedem dacă noi suntem în stare să-i punem la dispoziţie o echipă competitivă. Mă gândesc la exmplul lui Cristian Radu, care a câştigat ca independent la Mangalia, dar vai de activitatea lui de acolo din cauza faptului că nu a avut susţinerea unui partid”, a declarat copreşedintele PNL Constanţa.

Dragomir a răspuns din nou la întrebarea dacă cel care era dat, la un moment dat, ca şi candidat cert la primărie, inclusiv din partea europarlamentarei Ramona Mănescu, respectiv Robert Boroianu, nu s-a supărat pentru pierderea practic iminentă a candidaturii. „Cel mai bun trebuie să candideze, de aceea Boroianu nu s-a supărat, pentru că este un om de echipă”, a spus Dragomir, zâmbind.

Pe de altă parte, PNL are în derulare sondaje în alte 25 de localităţi din judeţ, toate sub „ocupaţie” social-democrată: Agigea, Bărăganu, Castelu, Cogealac, Dumbrăveni, Eforie, Ghindăreşti, Hârşova, Independenţa, Ion Corvin, Lumina, Murfatlar, Năvodari, Ostrov, Ovidiu, Saligny, Târguşor, Tortoman, Topraisar şi Tuzla.

Cristian ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367