REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

PNL: Aventurile electorale ale Monicăi Macovei şi Elenei Udrea, dovezi clare că preşedintele PNL nu este omul lui Traian Băsescu

PNL: Aventurile electorale ale Monicăi Macovei şi Elenei Udrea, dovezi clare că preşedintele PNL nu este omul lui Traian Băsescu

Replica API 22 august 2014 | 00:00 224

Comunicat de presă:

Filiala Constanţa a Partidului Naţional Liberal susţine că preşedintele Traian Băsescu este complice cu premierul Victor Ponta, acesta întreţinând ambiguitatea asupra minciunii preşedintelui PSD, conform căreia ar fi existat o întrevedere între Traian Băsescu şi candidatul ACL la prezidenţiale, Klaus Iohannis.

Candidaturile Monicăi Macovei şi Elenei Udrea la prezidenţiale sunt cele mai clari dovezi că preşedintele PNL nu este candidatul lui Traian Băsescu, aceasta fiind doar o dezinformare a propagandei pesediste.

Nu ne surprinde candidatura Elenei Udrea la alegerile prezidenţiale. Din nefericire, candidatura Elenei Udrea va menţine acelaşi nivel scăzut al discursului politic, prin scandaluri fără nicio miză pentru cetăţeni. Intrarea Elenei Udrea în cursa pentru Palatul Cotroceni face jocul lui Victor Ponta, cu care este prietenă, aceasta fiind pionul care face legătura directă între Victor Ponta şi Traian Băsescu.

În mod evident, Traian Băsescu ştie că se situează în afara limitelor constituţionale susţinând-o public pe Elena Udrea şi partidul său, PMP. Este cert că nefiind mediator, ci partizan fanatic al unui candidat şi al unui partid, scopul lui Traian Băsescu este acela de a-l ajuta pe Victor Ponta, pentru că ştie că Elena Udrea nu are şanse reale la scrutinul din toamnă.

Băsescu - Ponta - Udrea este un trio unit, în cuget, dar mai ales în interese, care doar pozează în duşmani. Traian Băsescu are acest blat cu Victor Ponta de susţinere şi de promovare a Elenei Udrea pentru că este un aranjament care îi avantajează pe toţi trei. Este o noua strategie de a încerca o dislocare a voturile de pe partea dreapta, demers care este menit să îl ajute pe Victor Ponta.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108