REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
21.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

PNL Constanţa:Grupul de interese din PSD joacă soartațării în funcție de libertatea unor indivizi penali

PNL Constanţa:Grupul de interese din PSD joacă soartațării în funcție de libertatea unor indivizi penali

Replica API 22 octombrie 2014 | 23:58 191

Filiala Constanța a Partidului Național Liberal susține că faptele „greilor” din PSD constituie un adevărat atac la democrație, la poziția de stat de drept consolidat a României. "Grupul de interese din PSD joacă soartațării în funcție de libertatea unor indivizi penali, fapt pentru care îi cerem lui Victor Ponta să nu sfideze Justiția, să vină în Parlament la votși să discute cu colegii social-democrați pentru a-i determina să înțeleagă că solicitările venite din partea Justiției nu pot fi tergiversate la Comisiile Juridice", transmite PNL Constanţa prin intermediul unui comunicat de presă.

“Victor Ponta ar trebui să le solicite parlamentarilor PSD-UNPR-PC să participe la plen, să asigure cvorumulși să voteze la vedere. Mai mult, președintele PSD ar trebui să cearăși Ecaterinei Andronescu,și lui Ioan Adam,și tuturor celor afectați de o cerere a Justiției să își dea demisia din Parlament.

Considerăm că, dacă Victor Ponta, care a demonstrat în repetate rânduri că nu este un om liber, ci un personaj manevrat, la comanda baronilor din PSD, ar ajunge președintele României atunci există un risc foarte mare ca statutul de dreptși democrația să devină istorie înțara noastră.

Dovadă stau declarațiile din aceste zile ale lui Victor Ponta, care își permite atacuri la adresa DNAși a Justiției. Îi cerem să înceteze orice fel de atacuri sau glume la adresa sistemului judiciar. Pe de altă parte, declarația textuală a premierului în care a spus că DanȘova nu trebuie arestat este de neacceptatși ar trebui să ducă la retragerea lui Victor Ponta din cursa pentru Președinție.

Facem precizarea că Alianța Creștin-Liberală va apăra cași până acum statul de drept şi democraţia din România şi nu va agrea nicio formulă prin care PSD va încerca să pună parlamentarii mai presus de ceilalți cetățeni”, se mai precizează în comunicatul liberalilor.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102