REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.5° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
10.5° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

PNL Constanţa: Propunem cetăţenilor o echipă puternică şi unită, determinată să scoată judeţul din sărăcia provocată de 16 ani de administraţie PSD

PNL Constanţa: Propunem cetăţenilor o echipă puternică şi unită, determinată să scoată judeţul din sărăcia provocată de 16 ani de administraţie PSD

Replica API 6 mai 2016 | 00:29 156

Filiala Constanța a Partidului Național Liberal este pregătită de campania electorală pentru alegerile locale din 5 iunie și propune cetățenilor din județul Constanța o echipă puternică şi unită, determinată să scoată județul din sărăcia şi ineficiența provocată de 16 ani de administrație social-democrată.

Obiectivul nostru este câştigarea alegerilor locale în Constanţa, atât în municipiu, cât şi în judeţ. Avem proiecte concrete cu care venim în fața cetățenilor şi suntem optimiști că-i vom convinge să aibă încredere în viziunea noastră. Municipiul Constanța are nevoie de o administrație altfel, o administrație puternică pentru un oraş puternic. Vergil Chițac, candidatul PNL pentru Primăria Constanța, este singurul care poate să producă această schimbare.

Schimbarea trebuie să vină şi la Consiliului Județean Constanța. Administrația defectă marca PSD practicată la Consiliul Județean a sărăcit județul, a distrus bugetul public și a menținut un climat instabil pentru mediul de afaceri. Toate aceste lucruri trebuie să se schimbe în bine. Președintele Filialei PNL Constanța, deputatul Gheorghe Dragomir, este soluția PNL pentru președinția Consiliului Județean Constanța. Toți cetățenii județului Constanța așteaptă o administrație puternică, eficientă şi curată la Consiliul Județean. Echipa PNL este singura în măsură să producă aceste schimbări şi să facă din Constanţa un judeţ puternic!

Mesajul nostru către constănțeni este simplu și foarte ușor de reținut: Alegeți BINE! Alegeți PNL pentru Constanța puternică! - transmite PNL Constanţa prin intermediul unui comunicat de presă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614