REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
12.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

PNL Constanţa şi-a asigurat pacea cu liderii de la centru: a luat-o pe Varga pe lista de candidaţi!

PNL Constanţa şi-a asigurat pacea cu liderii de la centru: a luat-o pe Varga pe lista de candidaţi!

Replica API 20 octombrie 2016 | 13:37 235

Şedinţă-fulger! Tuşa, trasă pe… tuşă!

Şedinţă-fulger! Tuşa, trasă pe… tuşă!

Lucia Varga

Lucia Varga, preşedinta Organizaţiei Femeilor Liberale, n-a mai prins loc pe lista de candidaţi ai PNL în organizaţia sa „de baştină”, Oradea. Situaţia a creat deranj la nivelul PNL, iar subiectul sensibil (cu ameninţări de demisie) a fost „rezolvat” într-o organizaţie zbuciumată în ultimele zile de „facerea” listei de candidaţi: Constanţa. Pentru că la Constanţa sunt destui nemulţumiţi după şedinţa în care a fost votată lista de candidaţi, liderii de la „centru” au speculat momentul şi, sub ameninţarea că doar astfel vor valida propunerile de la malul mării, au „livrat-o” pe Varga aici! „Mâine (azi – n.r.) se validează la Bucureşti lista de candidaţi ai Constanţei. Condiţia ca lista să fie validată a fost să-i oferim Luciei Varga un post”, a precizat un liberal constănţean, sub protecţia anonimatului.

Liberalii constănţeni s-au reunit ieri în şedinţă –fulger, singuul punct pe ordinea de zi fiind votarea unui candidat în lista deja stabilită, cu scandal, în urmă cu câteva zile. Cu ordin de la centru, Lucia Varga a devenit numărul 2 în lista pentru Senat a PNL Constanţa. Vergil Chiţac rămâne locul 1 la Senat, liberalii constănţeni fiind anunţaţi, în şedinţă, că acesta ar fi negociat „în Modrogan” poziţia sa. S-a retras din lista pentru Senat George Măndilă, iar, ca urmare a situaţiei create, Sorina Tuşa s-a trezit de pe locul 2 pe locul 3. cu alte cuvinte, îşi poate lua adio de la visul de a prinde postul de parlamentar. De menţionat că la şedinţa Comitetului Judeţean Executiv al PNL Constanţa au participat şi cei nemulţumiţi de lista votată în urmă cu câteva zile, însă nu au participat la votul pentru cooptarea Luciei Varga. Iată lista candidaţilor PNL Constanţa care urmează a fi validată chiar azi la Bucureşti: La Senat:1. Vergil Chiţac, 2. Lucia Varga, 3. Sorina Tuşa, 4. Costel Stanca, 5. Mihnea Drumea, 6. Nicolae Ciucă, 7. Cristy Băisan; Camera Deputaţilor:1. Bogdan Huţucă, 2. Robert Boroianu, 3. Ana Marcu, 4. George Niculescu, 5. Oana Florea, 6. Ioan Tofolean, 7. Cătălin Anghel, 8. Felicia Ovanesian, 9. Marian Cruşoveanu,10. Stere Hira,11. Ioan Solomon,12. Cristian Zahariuc,13. Nicolae Dudu, 14. George Muhscină.

Oficial, ce spune PNL Constanţa

„Membrii Comitetului Judeţean Executiv al Filialei Constanţa a Partidului Naţional Liberal s-au reunit în şedinţă de urgenţă miercuri, 19 octombrie a.c. În baza Statutului PNL şi în temeiul Regulamentului privind organizarea, desfaşurarea şi conducerea activităţii organizaţiilor locale şi judeţene, CJEX al PNL Constanţa a decis aprobarea propunerii listei de candidaţai pentru Senatul României la alegerile parlamentare din 11 decembrie. În lista de candidaţi se regăseşte pe locul doi, după preşedintele Organizaţiei Municipale PNL Constanţa, Vergil Chiţac, fostul ministru al Mediului, Pădurilor şi Apelor şi preşedinte al OFL, Lucia Ana Varga”, se arată în comunicatul remis redacţiei.

Alexandra ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102