REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.1° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.1° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

PNL îşi desemnează conducerile locale. La Techirghiol şi Ovidiu, preşedinţi sunt primarii în funcţie

PNL îşi desemnează conducerile locale. La Techirghiol şi Ovidiu, preşedinţi sunt primarii în funcţie

Replica API 25 martie 2017 | 11:13 1086

Filiala Constanța a Partidului Național Liberal a demarat joi, 23 martie a.c., seria alegerilor interne în organizațiile comunale, orășenești și municipale, în perspectiva Comitetului de Coordonare Județean (CCJ) care va avea loc în ziua de 27 aprilie a.c..

Prima organizație locală unde au fost organizate alegeri a fost cea din comuna Topraisar, acolo unde liberalii au ales-o în funcția de președinte pe Anișoara Ghiță. În urma centralizării voturilor, Biroul Politic Local al PNL Topraisar are trei vicepreședinți – Matei Datcu, Iulian Gherghilescu şi Nicolae Păun - cinci membri şi un trezorier.

Tot joi au fost organizate alegeri și în PNL Techirghiol, acolo unde liberalii l-au reconfirmat în funcția de președinte pe actualul primar Iulian Soceanu. În urma centralizării voturilor, Biroul Politic al PNL Techirghiol este format din opt vicepreședinți – Doina Babanica, Guler Amet, Adrian Teodor Picoiu, Stere Guteanu, Florin Zisu, Dan Bogoi, Edvin Abdula și Mihai Irofte - nouă membri şi un trezorier.

La ședințele Comitetelor de Coordonare Locale liberale au participat președintele PNL Constanța, Gheorghe Dragomir, deputatul Bogdan Huțucă, secretarul general al PNL Constanța, Septimiu Bourceanu, secretarul Comisiei de Coordonare și Desfășurare a Alegerilor, Marilena Dragnea, consilierul județean Bogdan Bola și Gheorghe Zamani, membru al BPJ al PNL Constanța.

Filiala Constanța a Partidului Național Liberal a continuat vineri, 24 martie a.c., seria Comitetelor de Coordonare Locale în organizațiile PNL din Lumina și Ovidiu.

Comitetul de Coordonare Local al PNL Lumina l-a reconfirmat pe primarul Ioan Roman în funcția de președinte al organizației. În urma centralizării voturilor, Biroul Politic Local al PNL Lumina are doi vicepreședinți – Mihai Viorel Ungureanu și Viorel Popescu - cinci membri și un trezorier.

De asemenea, Comitetul de Coordonare Local al PNL Ovidiu l-a reconfirmat în funcția de președinte al organizației pe primarul George Scupra. În urma centralizării voturilor, Biroul Politic Local al PNL Ovidiu este format din opt vicepreședinți –George Albină, Tudor Cumpănașu, Radu Dan, Laurențiu Libu, Mircea Ovezea, Dan Pîndichi, Ion Strongaru şi Sesnur Suliman - nouă membri şi un trezorier.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce faceti maaaa, a-ti uitat de japita de Hanganu si analfabetul de Iulica?Ce oameni,ce caractere!!!
1
0
ati belit cocaru daca o mai lalaiti cu trasu de curent in cart.tineretului. ne pisam pe alea 11 proiecte daca o sa arunci mata peste gard la ENEL.
0
0
Comentati orice ,dar macar cunoasteti echipa ,s-a vedeti nominal cu ce oameni onesti se inconjoara sau denigram sa facem target pantru inexistentul PSD
2
2
Felicitari dle primar
1
3
domnu primar.rapect
1
3
La Ovidiu era clar un hot de mare clasa si restul strangatori de frimituri si lingaii in funfurile machidonilor.
6
0
Eu chiar sunt bicuros ca avem un asa primar, chiar zilele trecute eram la primarie si intamplator auzeam o discutie despre primar ca anul asta a depus 11 proiecte. Eu il felicit!
0
4
Felicitari primarului din Ovidiu care este f implicat
2
6
Chiar nu vede-ti ca datorita lor am ajuns la viteza a doua, a treia, ce mentalitate tampita au si nu sant singurii primari, peste tot trebuie inlocuiti caci datorita lor am cazut la alegeri si vom ajunge si mai .... SCHIMBARE la toate primariile !
3
0
Ati uitat de pitzzar,idiotul asta unde mai e?
1
1
Vand curcani grasi de rasa. Nu mai am unde sa i dau la petrecerile cu Hanganu si ii dau ieftin . Pe o votca
4
1
Au facut prostanul presedinte la Ovidiu? Nu stiam. Ne rad si curcile.
7
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218