REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

PNL: Un fost primar încearcă să atragă locuitorii Mangaliei în jocuri politice murdare

PNL: Un fost primar încearcă să atragă locuitorii Mangaliei în jocuri politice murdare

Replica API 22 iunie 2017 | 00:22 364

De mai bine de cinci ani, liniștea municipiului Mangalia este perturbată sistematic de un fost primar, care încearcă disperat să evadeze din cimitirul dinozaurilor politici, refuzând să priceapă că electoratul l-a respins categoric, la fiecare din ultimele trei scrutinuri locale și nu numai. După ce, timp de 12 ani, și-a împărțit, lui și acoliților săi, zeci de hectare de teren pe malul mării, în Curtea Spitalului şi Pădurea Comorova, acum vrea din nou să blocheze orașul, prin provocarea unei crize politice fără precedent în Mangalia, singurii care vor avea de suferit urmând să fie cetățenii orașului.

În fruntea unei oaste politice de strânsură, cu ramificații transpartinice chiar și în Consiliul Local, fostul primar (actual latifundiar), care a lăsat oraşul în frig, pune la cale organizarea unui referendum local, un demers politic abject, pe care-l ascunde în spatele titulaturii de „inițiativă cetățenească”. Între 2012 și 2016, prin consilierii pe care-i controla, a blocat orice proiect de dezvoltare locală, arătând mereu cu degetul către primar. Acum vine cu noi tertipuri destinate aceluiași obiectiv declarat – blocarea orașului pentru satisfacerea propriilor interese politice și patrimoniale.

Pe această cale, PNL Mangalia face apel la oamenii de bună credință din orașul nostru să nu intre în jocul politic murdar al unor grupuri de interese, comasate în jurul unui fost primar avid de putere. Acești politruci „vopsiți” în „simpli cetățeni” folosesc, fără scrupule, orice mijloace de dezinformare și manipulare, încercând să implice cetățenii onești într-un război politic pe care-l declanșează cu bună știință, fără să le pese de consecințele devastatoare asupra municipiului Mangalia.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
navetistul ce cheltuie bugetu pe la replica si alte jurnale doar ca sa se afiseze cat este de nemernic, nu stie ce sa minta si sa spuna ca el ar face, ca a facut dar populatia este nemultumita ca asculta la cei ce au facut nu la minciunile acestui jeg pitic !
1
0
nepricepandu-se la nimic acest impostor navetist macar denigrea-za pe inaintasii lui cei ce au realizat cu mult mai mult fata de ce a facut el acesti 6 ani !
4
3
Mangaliotii oricum nu se prezinta la rererendum,indiferent cine si pentru ce ar incerca sa-l provoace. Oamenii sunt suprasaturati de minciuni,viata le-a aratat ca de fapt orasul se conduce de clanuri urat mirositoare si ca votul lor este doar ca sa justifice o asa zisa democratie. Mangaliotii stiu ce poame si podoabe au ca lideri,simt pe pielea lor impostura si incompetenta crasa a ,,babanilor''.Multi deja au plecat din oras,multi vor pleca,pentru ca efectiv nu se vede nimic bun pentru present si viitor. Vor ramane aici sefii in vilele lor si granicerii.
6
0
cat tupeu la actualul primar si acolitii lui,.niste jeguuuuuuuuuuuuri.,uitati-va in oglinda sa va vedeti hidosenia ,
4
3
RADU CRISTIAN si sleahta sa de corupti , Fratii ANGELESCU ce cer MITA la drumul mare sa plece. DNA CAND VI LA MANGALIA sa vezi matrapazlacurile lui RADU CRISTIAN cu acolitii lui ?????????????
6
4
Pai firma care trebuia sa faca lucrarea nu a vrut sa facem jumi-juma. Eu nu-mi stric renumele !
5
0
Parcul de la port turistic este.jalnic, tu chiar.nu.vezi???
9
1
Am inteles din comunicat ca PNL doreste politizarea Referendumuli , care este o actiune pur civica! Sa intelegem ca Radu si-a mobilizat partidul ? Care PNL Mangalia?! Filip, Griguta si Colgiu? Nu ne lasati cu abureala?! Hai cu DNAul, ca e groasa rau la Mangalia!
7
2
acuma este greu de spus care dintre ei,adica iorgu sau jumate sunt mai jegosi,la alegerile din 2012 toti am sperat ca jumate ar fi mai bun,adica sa fure mai putin,dar acuma,terenuri primaria nu prea mai are asa ca bugetul se sifoneaza prin agenturile de avocati,zeci de milioane pentru procese pierdute,deci care-i cel bun,inca sper sa fie careva
5
1
Ne-am saturat de hotul de Radu. Referendum
9
5
Si nemernicu ala de Iorgus ce mai vrea ? Nu-i ajunge ca a impartit o multime de terenuri din zona ? Din cate stiu eu, pe timpul lui s-a dus pulii de suflet curtea spitalului.A impartit-o la toti jmecherii din oras ! Rusine !
5
11
postacii lui conu iorgu sunt la datorie
4
8
Duceti-va cu buna credinta , ca ne-am saturat sa o avem cu fiecare primar in parte si sa asistam cum dati vina unii pe altii.Faceti-va treaba pentru care vi s'a acordat votul de incredere si nu ne mai fraieriti.Ce dovezi mai clare vreti cand orasul arata oribil.Poate fi incadrat oricand ca si comuna sau sat uitat de lume.
10
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614