REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
15.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

PNŢCD, PRU şi PND şi-au unit forţele într-o alianţă de dreapta

PNŢCD, PRU şi PND şi-au unit forţele într-o alianţă de dreapta

Replica API 11 februarie 2016 | 22:53 363

PNŢCD, PRU şi PND au semnat miercuri, 10 februarie, în cadrul unei conferinţe de presă, un protocol de colaborare. Prin acest protocol, partidele au convenit ca în cadrul alegerilor locale să susţină candidaţi comuni. De asemenea, acest protocol are la bază susţinerea unui singur cadidat, din partea celor trei partide, pentru fotoliul de primar al oraşului Constanţa. Fiecare partid va veni cu o propunere, iar în urma unui sondaj, cel mai bine clasat va intra în cursa pentru Primăria Constanţa. PNŢCD şi-a nominalizat potenţialul candidat, şi anume profesorul universitar Gheorghe Caruţiu. Din partea PRU, propunerea este Dumitru Bădrăgan, preşedintele organizaţiei Constanţa. În ceea ce priveşte candidatul din partea PND, preşedintele organizaţiei, Sunay Omer, a afirmat că nu a fost stabilită încă o propunere. „Mi-aş dori ca acest protocol să fie ca o alternativă pentru cetăţenii judeţului care sunt sătui de clasa politică profund coruptă. Protocolul este în principal de susţinere a candidaţilor unici la alegerile locale, iar unde este cazul vom întocmi liste comune. Mai pe scurt, ne dorim să adunăm voturile, nu să le împrăştiem”; a declarat Adrian Ţapliuc, preşedintele PNŢCD Constanţa. „Consider că un protocol de colaborare politică este un semnal pe care îl putem da celor care se gândesc să se implice în alegerile locale. De asemenea, am considerat că noi cei care nu facem parte din din grupul partidelor care nu fac parte în consiliul local, putem da un imbold în ceea ce priveşte producerea unei schimbări”, a declarat, la rândul său, Dumitru Bădrăgan.

„PND Constanţa vine cu un aport foarte important în acest protocol, deoarece are în structura sa, oameni politici din fostul PPDD. Am considerat că dacă ne vom uni forţele, vom fi mai puternici”, a precizat şi Sunay Omer.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218