REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.5° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.5° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Poliţist, acuzat că a accidentat 3 persoane şi ar fi fugit!

Poliţist, acuzat că a accidentat 3 persoane şi ar fi fugit!

Replica API 23 februarie 2017 | 11:44 477

Incident în comuna Mihail Kogălniceanu! Un fost poliţist din Constanţa este acuzat că a lovit cu maşina, ieri după amiază, trei persoane. Este vorba despre o femeie care împingea un căruţ în care se afla bebeluşul ei, şi cumnatul femeii. Potrivit acesteia, toţi trei au fost răniţi, iar autorul accidentului ar fi fugit de la faţa locului. A fost declanşată o anchetă.

Este vorba despre polițistul Adrian Ciprian Moldoveanu, pe numele căruia o femeie a depus plângere. Aceasta susține că, în cursul zilei de miercuri, 22 februarie, bărbatul, în timp ce se afla la volanul unui vehicul, ar fi acroșat-o atât pe ea câtși căruciorul pe care-l împingea, în care se afla un copil. Oamenii legii au declanșat cecetările alături de procurori, urmând a se lua măsurile ce se impun dacă reclamația se dovedește a fi reală.

Amintim că procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, împreună cu lucrătorii de poliţie din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie - Serviciul Judeţean Anticorupţie Constanţa, la data de 8 iulie 2015, i-au prins în flagrant pe Adrian Ciprian Moldoveanu, lucrător de poliţie în cadrul Poliţiei Mihail Kogălniceanu şi Andrei Coman, lucrător al Poliţiei locale Mihail Kogălniceanu, după ce au pretins şi primit de la un denunţător, Vasile Ciucă, suma de 600 de euro şi un telefon mobil marca Iphone 6, în scopul de a nu-şi exercita, în mod corespunzător, atribuţiile de serviciu, precum şi de a crea o situaţie favorabilă cu ocazia unui proces penal aflat pe rolul Judecătoriei Constanţa. Cei doi au fost trimişi în judecată, iar Moldoveanu a fost condamnat de prima instanță, în 2016, pentru fapte de corupție. Apoi, pe 22.04.2016, Curtea de Apel Constanţa le-a admis apelurile: "Achită pe inculpatul Moldoveanu Adrian Ciprian pentru comiterea infracţiunii prev. de art.289 cod penal în ref. la art.6 din Legea nr.78/2000. Achită pe inculpatul Coman Andrei Alexandru pentru comiterea infracţiunii prev. de art.289 cod penal în ref. la art.6 din Legea nr.78/2000"

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Te are si pe tine la mana Moldoveanu? Ca pe multi ii ameninta martori etc....
0
1
sunt curios,autorul are voie sa inventeze stirile? din cate stiu eu un ziar ar trebuii sa publice intamplari adevarate.. Chiar ar fi frumos ca autoritatile sa va inchida acest ziar minunat,full de minciuni
5
0
Orice jignire si amenintare la adresa autorilor materialelor vor ajunge la Politie. Ip-urile sunt monitorizate. Aveti ceva de spus, faceti-o intr-un mod civilizat. O zi buna.
2
3
Eu am bagat in pamant la doi metri adancime trei fraieri si nu mi a spus nimeni ...da te mai incolo...Asta inseamna sa fii smecher in Roumania.
2
3
Apropo mai are BMW ul serie 7 politistul cinstit de la Kogalniceanu? Cu siguranta a muncit din plin pt masina sau poate are vreo ferma de animale prin zona! Pai ori la politie or la ferma!!
0
5
Vezi ca nu a fost condamnat..ci achitat..
14
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367