REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Poliţistul-vedetă care patrula călare a devenit luptător SAS

Poliţistul-vedetă care patrula călare a devenit luptător SAS

Replica API 28 mai 2015 | 00:31 1456

„Şeriful” de la Bărăganu s-a dat cu mascaţii

„Şeriful” de la Bărăganu s-a dat cu mascaţii

Robert Sîrbu

Schimbări în cadrul IPJ Constanţa! Tânărul om al legii, Robert Sîrbu, care s-a făcut remarcat la Bărăganu, acolo unde a fost şef de post, întrucât patrula călare şi prindea hoţii în flagrant, dar şi prin faptul că a salvat un om de la moarte, a devenit “mascat” cu acte în regulă. Se pare că visul i s-a îndeplinit, întrucât poliţistul iubeşte sportul, el practicând boxul. În urmă cu ceva vreme, Robert Sîrbu se făcea remarcat, fiind denumit „poliţistul cowboy” sau „şeriful de la Bărăganu”, prin acţiunile sale de a stârpi hoţii din localitate patrulând călare. La acea dată, Sîrbu declara că a analizat situaţia şi a considerat că aşa poate prinde hoţii în flagrant deoarece calul nu face atât zgomot cât o maşină şi, în plus, poate pătrunde şi prin locuri mai greu accesibile. Apoi, în martie 2013, Sîrbu a salvat un om de la moarte. Mai exact, un individ încerca să sustragă bucăţi dintr-o conductă de irigaţii, moment în care un mal de pământ s-a surpat peste el. Poliţistul a ajuns primul la faţa locului şi nu a stat pe gânduri, intrând în galerie şi scoţând victima la suprafaţă. Ulterior, a fost propus poliţistul anului. Numai că, între timp, acesta a revenit la vechea sa pasiune, boxul. A practicat acest sport încă de la vârsta de 14 ani, în Craiova, de unde şi este, dar s-a lăsat când a intrat în Poliţie. Apoi, încet – încet, a reînceput antrenamentele şi participările la concursuri. Numai că, din câte se pare, acesta îşi dorea foarte mult să părăsească localitatea Bărăganu, pentru a fi integrat în cadrul Serviciului Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa. Mai pe româneşte, Robert Sîrbu tânjea să devină „mascat”. A dat examen, l-a luat, şi-a făcut stagiul, iar de la 1 mai poate fi numit luptător SAS cu acte în regulă. Potrivit informaţiilor noastre, acesta deja a participat la acţiuni specifice.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Salut Robert! Felicitari . In ultima vreme m-am gandit la tine cu regret. Ti-am gresit si vreau sa ma revansez. Cum pot da de tine. Imi scrii te rog o adresa de email!
0
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218