REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Pomi vandalizaţi la Cernavodă

Pomi vandalizaţi la Cernavodă

Replica API 29 mai 2017 | 00:56 356

Locuitorii din Cernavodă sunt scandalizaţi de faptul că mai mulţi arbori ornamentali, cam 14, au fost vandalizaţi. "În noaptea de joi spre vineri au fost vandalizați arborii ornamentali din zona Încălzire (Str. Independenței).Ne dorim mai multe parcuri, mai mult verde, însă cum poate fi catalogat gestul unor indivizi care nu s-au îndurat de acești pomișori cărora le-au rupt crengile? Actele de vandalism pe domeniul public sunt sancționate de lege,contravaloarea sancțiunii este cuprinsă între 400 și 1.000 de lei, cu posibilitatea de achitare a jumătate din sumă în 48 de ore. Dacă aveți cunoștință (în special cei de la ANL) dați-i în vileag...", este scrie pe pagina de Facebook Cartierul Încălzire - Cernavodă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si la Eforie Sud ,in fata hotelului Etmond,au fost vandalizati 5-6 pomi ,pentru a patrunde soarele la piscina hotelului,arata groaznic dupa taierea coroanelor.Aceasta devastare a fost facuta cu aprobarea sefului de complex hotelier .Politia locala oare ce pazeste?.Dar consilierii primarului unde sint,unul locuieste la 50m de hotel.
0
0
Daca scoala nu se face ,disparte si educatia.
3
0
alooooo.......poate ne spune cineva cine a devastat si sensul giratoriu de langa liceu fix in apropierea acestor pomisori. exista camere de supraveghere la liceu !!!
11
0
Prostul de Negoita ce face,tot timpul e plecat la cursuri cu maimutele din primarie,de primarie se ocupa Iordache si covrigaru zis Turcu,manevra cu cantina ia reusit,o gasca de hoti,cel care a vrut sa miste ceva in orasi a fost Serif dar i-a taiat elanul Negoita si covrigarul a zis cal schimba,casnica de Marcu a obosit,dupa ve a distrus A Sociala cu idei handicapate,sia depus demisia,era norma,sia angajat neamurile si gata a obosit,dute si odicnestete,ial si pe prostul de Negoita,si el e obosit.
1
1
Asa cum scrie pe grupul Incalzire, pomii au fost vandalizati in noaptea de joi spre vineri,iar banchetul elevilor din teoretic a fost vineri seara. Este inadmisibil ca un cadru didactic, chiar daca este de la celalalt liceu,sa jignesti niste elevi cu apelativele jigodii,drogati,etc.Sa stiti dna prof ca ati jignit aprox.1000 de copii din aceasta institutie si de 2 ori mai multi parinti.Noi nu vom face acelasi lucru, pt ca elevii dvs sunt prietenii copiilor nostri si locuiesc in acelasi oras.
2
2
regele negru,un nume si posibil un viitor renume doar moldovanii din catanga n-au disparut ,s-au inmultit,au facut copii care s-au imprastiat,femeiusti sau gay
8
0
Dudu aberezi , doamna Gheorghe nu a fost la nici un banchet si nici nu se plimba pe strazi , are masina. Mai vedem ...
18
0
Sunt elevii care se plimbau cu Gheorghe Adriana -profesoara aia de sport ...
0
19
E vremea banchetelor si vreo cateva vite tinere si bete au impuns si au rupt pomii
16
0
Bineinteles ca se stie : jigodiile si javrele increzute si needucate de la liceul teoretic care veneau de la banchet. Drogati si beti, ii umfla parintii cu bani.
18
0
Comunitara sa stea mai mult in strada patruland pe jos nu cu Dasterul, nu mai au loc la volan de burta! eventual cu bicicleta
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920