REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Ponta, ANUNŢ BOMBĂ: „Dacă mă întreabă cineva în instanţă, o să spun tot ce ştiu”

Ponta, ANUNŢ BOMBĂ: „Dacă mă întreabă cineva în instanţă, o să spun tot ce ştiu”

Replica API 27 iulie 2016 | 02:29 329

Victor Ponta aruncă în aer politica din România cu ultimele sale dezvăluiri! Fostul premier spune că toate numirile pe care le-a făcut în funcțiile din Guvern sau din justiție au fost garantate de structurile de informații. Ponta spune că a fost amenințat cu pușcărie chiar în timpul mandatului de premier.

”Dacă mă întreabă cineva în instanță, o să spun tot ceștiu. Eu, în instanță, spun numai adevărul. A fost o mare supărare, de la început, că de ce e Bica la DIICOT, că de ce e Nițu. Nu domnul Băsescu a fost cel supărat, ci alții, el a semnat. Am discutat numirile în justiție cu Traian Băsescu. Eu discutam cu structurile specializate ale statului, ca să primesc avizul că nu sunt oamenii teroriști, că nu sunt corupți. Poate nuștiau serviciile. Apoi au devenit corupți. Așa am fost eu prudent, am întrebat înainte. Așa m-am trezit cu ministrul de Finanțe (n.r. Darius Vâlcov) când le-a spus celor de la FMI, miercuri, să plece acasă,și vineri a fost reținut. Așa am cerut eu la fiecare numire, pe unii nu i-am mai putut numi. Iohannis nu are nici o treabă, nu poate să schimbe, pentru că are dosarul cu casa. Am mulți martori care au asistat la o discuție când ne-a zis cineva, care e acum în funcție, când am vrut să semnez Comarnic - Brașov, că vom ajunge direct la DNA. Ne-au zis că ne bagă în pușcărie dacă facem autostrada Comarnic-Brașov.”, a spus Victor Ponta la România TV.

sursa: http://www.stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614