REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Ponta, către miniştri: Uitaţi-vă mai puţin la presă, la atacuri iresponsabile că aţi fi cercetaţi

Ponta, către miniştri: Uitaţi-vă mai puţin la presă, la atacuri iresponsabile că aţi fi cercetaţi

Replica API 14 februarie 2013 | 00:00 170

Premierul Ponta le-a cerut miniştrilor să nu dea atenţie presei atunci când sunt acuzaţi de diverse lucruri, aşa cum a fost cazul cu "atacul iresponsabil" potrivit căruia un ministru ar fi fost cercetat de DNA, subliniind că, dacă acuzaţiile ar fi reale, chiar el i-ar anunţa imediat şi i-ar înlocui. "Stimaţi colegi, avem buget, sper, de astăzi, avem probleme administrative şi economice cu duiumul, la treabă şi mai puţin uitaţi-vă la presă! Mie îmi pare foarte rău de atacul absolut iresponsabil, cu un ministru care e cercetat de DNA. Dacă era doamna Câmpeanu sau oricine altcineva, eu vă spun lucrul ăsta şi, evident, eu vă cer înlocuirea, dar poveşti apărute la televizor, nu. Daţi răspunsuri şi vedeţi-vă de treabă, că altfel, dacă staţi toată ziua să explicaţi tot felul de invenţii, nu cred că ne ajută foarte mult în activitate. Sunteţi miniştri, veţi fi acuzaţi în fiecare zi de o sută de lucruri de care nici dumneavoastră nu ştiţi. Dacă există ceva adevărat, sigur, ne asumăm responsabilitatea, dacă nu, vedeţi-vă de treabă mai departe!", a spus Ponta în şedinţa de guvern.

Directorul de cabinet al ministrului Muncii, Iuliana Coruţ, este acuzată de procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie că a primit mită pentru a permite unui bărbat să intre în posesia subiectelor la examenul pentru ocuparea funcţiei de consilier pentru afaceri europene în cadrul Direcţiei Generale Autoritatea de Management pentru POSDRU.

Ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, nu este vizat în mod direct în niciun dosar de cercetare penală aflat în lucru la DNA, a declarat joi, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al DNA, Livia Săplăcan, după ce în presă au apărut informaţii referitoare la o anchetă la Ministerul Muncii.

Premierul Victor Ponta a declarat atunci, agenţiei MEDIAFAX, că a discutat cu ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, iar aceasta l-a asigurat că nu este implicată în cazul aflat în atenţia Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614