REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Ponta, DECLARAŢII la Guvern: Îl susţin pe Grindeanu cu orice risc; este un om onest din Banat

Ponta, DECLARAŢII la Guvern: Îl susţin pe Grindeanu cu orice risc; este un om onest din Banat

Replica API 17 iunie 2017 | 00:03 470

Numit secretar general al Guvernului, Victor Ponta a declarat, într-o conferinţă la Palatul Victoria că îl susţine pe premierul Sorin Grindeanu cu orice risc: “Nu mă așteptam și nici nu-mi doream să ne revedem în acest loc. Dar suntem într-o situație anormală. Premierul mi-a propus ieri să revin în echipa domniei sale și am spus imediat Da, deși nu mă aflam în țară pentru că eu cred că Sorin Grindeanu merită sprijin. Funcția asta nu era ceea ce aveam în planul de carieră, dar nu cred că e cazul de orgolii, trebuie să asigurăm funcționarea Guvernului pentru binele cetățenilor. Nu e guvernul unui partid, ci al cetățenilor României”.

“Domnul Grindeanu este un om onest din Banat. În ultimele zile am văzut un premier puternic, cu o viziune pentru viitorul României, dar și pentru viitorul PSD. Sunt dispus să-l ajut. Cu toate riscurile politice. E vorba de o perioadă de timp limită. Vrem să ținem pe linia de plutire activitatea de guvernare care a fost torpilată de domnul Dragnea. Dacă moțiunea de cenzură inițiată de PSD nu va întruni numărul de voturi, vă dați seama că va fi o misiune pe o perioadă mai lungă. Dacă moțiunea de cenzură pe care cred că mulți parlamentari PSD va trece, atunci domnul Grindeanu va asigura interimatul. Și vă amintesc că au fost interimate și de trei luni”, a spus Ponta.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Johannis sa bati cu pumnul pe masa lui mrekel si sa ceri: -anularea anexei la pactului ribentrop molotov si trecerea moldovei la romania; -URSS s-a dezmembrat din interior prin gorbaciov,avand in vedere ca partidul comunist PSD isi elimine propriul prim ministru,este momentul sa eliminati pentru totdeauna comunismul din romania,si trecerea la democratia adevarata; -luati legatura cu Lucian Orasel singurul care poate aduce democratia USA in romania,pe care ca o asteptam din 23 august 1944. Am crezut ca grindeanu vrea rasturnarea comunismului,dar m-am inselat el vrea tot partidul comunist PSD.
2
0
pe dracu! grindeanu este prieten bun cu socrus-su, Ilie Sarbu si vor sa faca in asa fel incat sa preia butoanele partidului! hai sa fim seriosi, voi credeti in afirmatiile maimutoiului de Ponta? sau credeti i declaratiile lui Grindeanu? de ce nu a spus nimic cand a fost sustinut de Dragnea? a vazut ca nu se poate tine de cuvant cu salariile si alte chestiuni si acum pozeaza in victima lui Dragnea! Ipocrizie made in Banat!
1
2
Te-ai lipit javra ordinara de un om care pare onest la prima vedere; trebuia sa te retragi dracului, da tu vrei iar puterea. Sa va mancati intre voi cu tot cacatul vostru.
1
2
Timisorenii sunt onesti.
5
3
Ciudat: Ponta, plagiatorul national, pisicutul, omul caruia Iohannis ii cerea insistent demisia, cel ce a lasat PSD-ul si guvernul intr-o noapte, fara sa se consulte cu cineva, devine acum salvatorul natiunii alaturi de un narcisist si un efeminat, pe nume Grindeanu. Vai de tara asta!
7
0
daca examinati cu atentie conjuctura aceasta veti constata ca ponta, fara al considera patriot, cinstit, corect, cu coloana vertebrala ci din razbunare pe penalul dracnea, care, fie vorba intre noi, o cauta cu lumanarea, de data asta a actionat corect, a aratat adevarata fata a penalului. Pentru acest fapt il apreciez
5
1
al sustii caci asa ai facut si cu Antonescu si nu stii decat sa sugi ca o larva infecta !
2
3
Mare pacat ca Grindeanu s-a inhaitat cu aceasta mare jigodie. Ce mi-e Draknea ce mi-e mue ponta. Huoo.
3
5
tonta tata s-a votat un partid,adica pesedeu si nici decum grindeanu,fie-i chinul nesfarsit si-n lumea asta si-n lumea de apoi,iar tu tonta sa-i ti companie
1
7
Va cumpar pe toti la oferta smoara bombonika....
7
4
Sa consumati alimente bio Vio si sorin,aveti grija sa nu va dea daea branza lui
8
3
pe onestitatea vostra de hoti
10
4
Naumovici victor viorel ponta, acest evreu intruchipat in roman.
5
8

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367