REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Ponta: Este o bătălie de putere în care se stabilește cine are voie să facă politică și cine nu

Ponta: Este o bătălie de putere în care se stabilește cine are voie să facă politică și cine nu

Replica API 22 februarie 2017 | 00:16 392

Fostul premier Victor Ponta, deputat PSD, a declarat luni seară, într-o emisiune TV, că în România este o bătălie de putere în care se stabilește cine are voie să facă politică și cine nu, în care au intrat persoane care nu candidează și care nu sunt alese, bătălie care a început în anul 2005 și care a cunoscut un apogeu în 2015-2016.

"Toată lumea vorbește de justiție. Nu vorbim de justiție, nu am văzut pe nimeni să conteste deciziile judecătorilor. Discuția este o chestiune de putere. Dacă un procuror, că îl cheamă domnul Negulescu sau îl cheamă domnul Uncheșelu, sau îl cheamă altfel, poate să decidă în România de astăzi cine face politică și cine nu, răspunsul este categoric "da". Pentru că s-a decis că domnul Blaga nu mai poate fi șef la PNL, s-a decis că nefericitul de Petrache nu mai e secretar general, s-a decis că Ponta nu mai poate fi. Este un sistem de război de putere. Cine este mai puternic? E mai puternic cel ales, partidul politic sau e mai puternică această unitate din procuratură, pentru că nu s-a plâns nimeni de procurori în general", a afirmat Ponta la România TV, conform Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
daca nu sugea pula in timpul orelor , poate ajungea si ma-ta in parlament . Asa a ramas pe drumuri , pe aurel vlaicu si altele
0
0
Nu doar in Dex poti gasi cratima.Tu ,cunoscatorule de multa gramatica,o poti gasi si desfacandu-i picioarele ma-ti!
1
0
Golan oltenas, ce nu a invatat din greseli.
2
1
Daca stii sa citesti cauta in DEX semnificatia cuvantului "cratima" si invata sa o folosesti. Pana atunci nu mai chinui limba romana.
1
1
este lupta noastra,a celor furati de 27 ani,de scoatere din politica a penalilor .Sper sa nu se ajunga la scoaterea hotilor din politica ca la scoaterea sobolanilor din galeriile facute sub o casa.
9
0
Iar te bagi in seama circarule, penalule.., cu fata ta de tembel ?! Nu mai ai nici-o credibilitate, tu si partidul tau !
7
2
Daca va lasa de capul vostru distrugeti viitorul Romaniei. PSD nu mai este credibil. Un accident electoral v-a aruncat in santul politicii romanesti.
7
3
Ma boule, vad ca politica fac numai penalii si jigodiile. Dar numai pentru a se proteja pe ei. Taci dracului de cretin ce esti, tu si magarul ala de puscarias A. Nastase; tu ca viitor puscarias bineinteles.
8
5
Mata e curva ? zi ca o rezolvan , ce mortii matii te bagi tu un muritor de foame . Ai tu studiile lui ?ai fost tu priministru . Taci in morti matii ca vin si te spunzur .
3
9
Iar se baga in seama acest puroi uman cu zimbet iliescian?
8
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218