REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
16.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Ponta: În contextul situației regionale, România a rămas cea mai stabilă țară

Ponta: În contextul situației regionale, România a rămas cea mai stabilă țară

Replica API 4 martie 2015 | 00:20 161

Premierul Victor Ponta a afirmat marți seara, într-o emisiune televizată, că în contextul regional actual, România a rămas cea mai stabilă țară din regiune, atât din punct de vedere economic, cât și militar și politic.

El a subliniat că ideea de stabilitate și predictibilitate este esențială în contextul în care trendul României este unul crescător, dat și de situația economică favorabilă a începutului de an, pe primele două luni fiind înregistrate încasări peste așteptările autorităților.

"Ceea ce este important este că avem un context favorabil cu încasări mai mari și primele două luni au fost mai bune decât ne-am așteptat. Lucrurile nu se pot schimba așa peste noapte, singurul lucru care este extrem de important și poate influența radical un proces, un trend, este situația regională, externă. Trăim într-o zonă din ce în ce mai agitată și aici nu vorbesc doar de Ucraina, unde evident este război civil, vorbesc de ce se întâmplă în țările din jurul nostru, presiunile Rusiei apropo de energie, tulburările, proiecte politice diferite, ce se întâmplă în Grecia este extrem de interesant pentru toată Europa, ori în acest context România a rămas cea mai stabilă țară din regiune și din punct de vedere economic suntem singurii care mergem tot în sus, din punct de vedere militar, din punct de vedere politic. Dacă noi ne apucăm acum să ne aruncăm în aer, să trecem prin crize politice, sigur că tot acest trend pozitiv o ia în jos. Sper să nu fim sinucigași. Ideea de stabilitate și de predictibilitate este esențială. Important e să le spunem celor care investesc în România, să îi asigurăm că nu se va schimba cota unică, CAS se reduce, la fel și TVA", a spus Victor Ponta la RTV.

sursa: agerpres.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367