REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Premieră la Constanța! Individul care a împins un biciclist, CONDAMNAT CU EXECUTARE!

Premieră la Constanța! Individul care a împins un biciclist, CONDAMNAT CU EXECUTARE!

Replica API 3 februarie 2017 | 00:55 347

Gabriel Țigănuș a fost condamnat la 1 an, 6 luni şi 20 de zile cu suspendare pentru conducere fără permis și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia. În același dosar, Cristinel Nicușor Stroe a primit 2 ani şi 7 luni cu executare pentru instigare la conducere fără permis, instigare la părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia, pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe și distrugere. Decizia Tribunalului Constanța nu este definitivă și poate fi atacată cu apel.

Amintim că Gabriel Ţigănuş, la data de 16.04.2016, a condus un autoturism, pe DN 39 în afara localităţii Agigea, dinspre Eforie Nord către Constanţa şi ajungând în zona intersecţiei cu A4, acesta a depăşit un grup de biciclişti, care se deplasa în aceeaşi direcţie, moment în care pasagerul dreapta spate din autoturism, adică Nicuşor Stroe, a deschis geamul portierei şi a împins un biciclist, care s-a dezechilibrat şi a căzut în afara părţii carosabile. După producerea evenimentului conducătorul autoturismului şi-a continuat deplasarea. În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală uşoară a biciclistului. Glume de "smardoi" după cum bine se poate observa, dar care nu au scăpat nepedepsite. În plus Stroe trebuie să plătească părții vătămate 800 euro echivalent în lei la data efectuării plăţii curs BNR cu titlul de daune materiale.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Jegurile au fost trimise in judecata pentru tentativa de omor. Instanta a schimbat in vatamare. Sa vedem Curtea de Apel
5
0
PENTRU ALA CARE URASTE BICICLISTII SA OFUT PE MASA IN CUR SA NU POATA MERGE CU BICICLETA PROSTUL PULII SI BICICLISTII SANT PARTICIPANTI LA TRAFIC DAR CINE SA STIE DROGATII. IAR PENTRU CEI 2 SMARDOI TREBUIAU JUDECATI LA HARSOVA CA LUAU NUMAI AREST LA DOMICILIU.
2
0
Canduce fara permis pune viata in pericol ...daca futea o capatana de asfalt si ramanea acolo cat lua 2 ani cu suspendare in loc de 1jumate?asta trebuie la puscarie sa se invete minte nu in libertate.jeg de legi facute pt cei cu bani pile s.a.m.d
6
0
Pt avortatul de mai jos, care uraste biciclistii... Sa-ti fffuttem familia in gura, pt ca nu a educat asa mizerie de om !
10
1
Ma jur ca dau peste ei sa le iasa creierii pe asfalt .Puscarie nu mi e frica sa fac .
1
14
Pt jegul care se crede smardoi Cristinel Nicusor aceasta, il asteptam si seara, sa vedem cat de smardoi este singur.
7
0
Mita , draga mea , copil bun , nu sunt biciclist , dar sunt parinte si un asemenea gest ar fi trebuit incadrat la tentativa de omor . Ori , pedeapsa nu-mi convine . Babuinul putea ucide un om de viitor si sa scape ieftin ! Ce facem ?
12
0
Mi se pare corect. Puteau sa-i dea mai mult cimpanzeului. Merita
13
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367