REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.7° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14.7° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Premierul Grindeanu nu se grăbeşte să mulţumească PSD-iştii de la Constanţa

Premierul Grindeanu nu se grăbeşte să mulţumească PSD-iştii de la Constanţa

Replica API 31 martie 2017 | 23:50 359

Adrian Nicolaescu

Guvernul Sorin Grindeanu s-a reunit, ieri, în şedinţă, pe ordinea de zi figurând, spre finalul lucrărilor Executivului, şi numiri de noi reprezentanţi în teritoriu. Cei care au sperat că se va tranşa şi problema prefectului de la Constanţa s-au înşelat amarnic! Înlocuirea prefectului Adrian Nicolaescu a fost lăsată „pe altă dată”, situaţie care nemulţumeşte profund social-democraţii de la malul mării. „Se dau încă lupte pentru cine să preia funcţia de prefect: Lucian Lungoci sau Ovidiu Brăiloiu. Nu este în regulă. Până acum, PSD trebuia să aibă om la Prefectură”, a declarat un social-democrat.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cine dreacu e Lungoci asta care joaca coci ? Slugoiul lu taticu Felex si mamica Ghita ? Va faceti de ras pesedeilor cu asta. Alalaltu macar are stofa si e mai meserias la prefectura. Tot din casa lu Felex pleaca.
4
0
Lungoci e roata de rezerva a pesedistilor vechi. Stroe il sustine tare pt ca poate sa il controleze usor. Il are la mana cu golaniile de la drumuri. Celalalt e tot omul lui Stroe dar probabil nu mai e asa botist la smecheriile transpartinicului Stroe. Probabil Fagadau isi va pune un machidon spagar si acolo.
9
2
In toate partidele din tara asta sunt majoritati rapciugoase care coaguleaza de obicei in jurul celor mai naspa dintre varfuri. Este greu sa-si gaseasca oameni de calitate care sa-i reprezinte in teritorii,unde absolut toti stiu cam ce hahalere au intrat in politica si de ce. Repet,este vorba chiar de toate partidele,pentru ca de fapt la noi toate partidele provin din marea ciorba comunista ceausista,,deosebirile fiind de nume si tupeul,aroganta aratarilor ce populeaza aceste gloate. Sefii institutiilor la fel,e vai de mama lor,dar e vai de Romania toata condusa in halul asta.
2
1
Parca prefectul este apolitic! De ce trage PSD-ul pentru altcineva?
5
5
daca s-a pupat inelul, asa ramane situatia!
9
0
Auzi, sursa social-democrata, Stroe stie ce faci? Esti naiv daca ai convingerea ca nu stim cine esti. Esti halit!
18
3
Fara brailoiu care este un infractor. Daca il pune prefect stiu unul care o sa il denunte la DNA. Cica are pile la DNA dar o sa vedem ci il acopera
6
9
Indiferent cine vine,Palaz ii va cere demisia.Asta daca nu cumva il vor numi pe el.
10
2
Sa va ia draku de comunisti mincinosi!
6
8
Sa il tina acolo pana ajunge in sfarsit palaz la puscarie ca vad ca isi permite pe facebook sa rade de boli in placi. Sa dea Dzeu sa faci si tu pagubosule boala aia sa vezi cu e
8
5

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218