REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.5° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Premierul Victor Ponta le mulţumeşte tuturor românilor care au donat sânge

Premierul Victor Ponta le mulţumeşte tuturor românilor care au donat sânge

Replica API 23 august 2014 | 00:00 169

Premierul României, Victor Ponta, a donat sânge, vineri, la Tulcea, în cadrul unei campanii demarată joi, la Bucureşti, la nivelul oficialilor guvernamentali pentru sprijinirea centrelor de sănătate care se confruntă cu un deficit de sânge şi le-a mulţumit tuturor românilor care au răspuns apelului Cabinetului său.

'Am mai donat sânge şi am RH negativ. N-am mâncat dimineaţa şi am respectat recomandările medicilor. Sper ca această campanie să aibă efect', a declarat premierul Victor Ponta, înainte de a dona sânge.

La finele acţiunii, întrebat cum se simte, premierul Victor Ponta, a afirmat că este bine, cu atât mai mult cu cât ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, care l-a însoţit, i-a adus la cunoştinţă că românii au răspuns apelului lansat marţi.

'Domnul ministru Bănicioiu mi-a spus că toate mesajele transmise prin intermediul dumneavoastră (al presei n.r.) au avut efect şi că foarte mulţi oameni din ţară au răspuns pozitiv, ceea ce înseamnă că foarte mulţi bolnavi au şanse. in să le mulţumesc tuturor celor care au înţeles mesajul nostru', a declarat premierul Victor Ponta.

El a mai spus că va dona tichetele pe care le-a primit la finele acţiunii unei persoane care are mai multă nevoie de ele şi că îşi va lua ziua liberă pe data de 17 noiembrie.

Ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, a făcut marţi un apel către cetăţeni pentru donarea voluntară de sânge, având în vedere sesizările primite în ultimele zile privind deficitul din unele unităţi sanitare. Joi, miniştrii Nicolae Bănicioiu, Titus Corlăţean, Ioana Petrescu, Robert Cazanciuc şi Eugen Teodorovici au dat startul unei campanii de donare de sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină din Bucureşti.

De asemenea, preşedintele TSD, Mihai Sturzu, a anunţat joi seara, printr-un comunicat de presă remis AGERPRES, că lansează începând de vineri o campanie naţională de donare de sânge, dorind astfel să le transmită românilor "un semnal privind nevoia de solidaritate şi implicare în viaţa comunităţii". Campania TSD a început vineri, la ora 11,00 la Centrul de Transfuzie Sanguină din Sectorul 1 al Capitalei (Str. Constantin Caracas nr. 2), acţiuni asemănătoare având loc la Iaşi, Vaslui şi în Tulcea.

Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, se află, începând de joi, la Tulcea, alături de conducerea la nivel naţional a partidului şi de şefi ai organizaţiilor judeţene ale partidului, pentru a discuta atât despre proiectele legislative din următoarea sesiune parlamentară, cât şi despre campania electorală care urmează şi proiectul său prezidenţial.

sursa: agerpres.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218