REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
23.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Preotul Salomia din Năvodari intră în afacerile cu turism: construieşte două pensiuni

Preotul Salomia din Năvodari intră în afacerile cu turism: construieşte două pensiuni

Replica API 18 noiembrie 2015 | 12:30 2578

Părintele explică de unde are terenul şi banii: "Nu e nici o ruşine că muncim"

Părintele explică de unde are terenul şi banii: "Nu e nici o ruşine că muncim"

sursa foto: Facebook

Internetul vuieşte de faptele preotului din Năvodari, Andrei Salomia: „popa îşi face vile, de unde are bani?!” şi aşa mai departe.... Încă de la începutul anului, Andrei şi Valentina Salomia au solicitat Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa autorizarea unei investiţii în zona de nord a staţiunii Mamaia, privind construcţia unui complex de zece căsuţe de vacanţă, cu regim de înălţime rezumat la parter. Potrivit solicitării de la APM, fiecare căsuţă va avea suprafaţa de 15,75 mp, o baie de 4,14 mp şi o terasă acoperită de 8,80 mp.

Între timp, în nordul staţiunii Mamaia au “răsărit” două vile, pe care imediat năvodărenii le-au atribuit preotului! Comentariile cu privire la investiţia părintelui nu sunt tocmai măgulitoare, însă pr. Andrei Salomia nu s-a arătat surprins de critici şi nici n-a ascuns faptul că cele două vile în construcţie îi aparţin: „Sunt două vile cu câte 9 camere şi sunt ale mele. Sunt pensiuni, da, voi face turism”, a explicat el. „Nu e nici o ruşine că muncesc. Eu muncesc de la vârsta de 22 de ani. Doar muncind putem merge mai departe, iar munca se împacă foarte bine cu orice misiune. Cei care doar critică, ar trebui să muncească. Dacă doar criticăm, mi-e teamă pentru viitorul acestei ţări. Cine nu vrea să muncească, nici să nu mănânce, scrie în Sfânta Scriptură. Munca e o datorie sfântă”, a mai spus preotul, care a precizat că la realizarea celor două vile merge şi lucrează cot la cot cu muncitorii.

Cu privire la terenul pe care construieşte şi de unde are banii pentru astfel de investiţii, Salomia a mai declarat: „M-am judecat 4 ani cu statul român, să iau înapoi pământul bunicilor mei. Bunicii mei au avut 30 de hectare, au fost chiaburi, motiv pentru care au şi făcut ani de puşcărie pe vremea comuniştilor. Iar în privinţa banilor – am împrumuturi de 80 de mii de euro la bănci, se poate verifica”. Chiar dacă el este „artizanul” construcţiilor cu destinaţie turistică, preotul a mai precizat că de afacerea din turism se va ocupa fiul său.

A.A.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sammos este hotel de 3 stele, are 2 cladiri. 4-500 lei pe noapte in sezon. Langa Alezzi. Popa are si 2 apartamente intr-un bloc vecin, construit pe terenul lui, cu Savu. Umbrelele despre care se vorbeste intr-un reportaj Observator.tv sunt vara la Sammos, in curtea interioara, la palmieri. Si cu duba aia alba trage si o barca alba. Mergeti si spuneti-i Saru' mana.
2
0
Acest individ munceste de la 22 de ani? Il stiu din liceu -un lenes.
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367