REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.3° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.3° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Preşedintele CJC îndeamnă la „pace şi prietenie”, Palaz – nu şi nu!

Preşedintele CJC îndeamnă la „pace şi prietenie”, Palaz – nu şi nu!

Replica API 28 iunie 2016 | 23:56 353

S-au stabilit atribuţiile conducerii Consiliului Judeţean

S-au stabilit atribuţiile conducerii Consiliului Judeţean

Conducerea Consiliului Judeţean Constanţa şi-a stabilit responsabilităţile! Astfel că în cursul zilei de 27 iunie a.c., Horia Ţuţuianu a făcut publică lista cu ceea ce le va reveni în subordine celor doi vicepreşedinţi, Daniel Learciu şi Claudiu Palaz. Prin urmare, Daniel Learciu va răspunde de Direcţia Cultură, Sport, Turism şi Sănătate, Direcţia de Urbanism şi Lucrări Publice şi de Sistemul de Management Integrat în judeţul Constanţa. Lui Claudiu Palaz îi revin Direcţia Generală Administrare Domeniul Public şi Privat - Autoritatea Judeţeană de Transport şi Direcţia Generală de Proiecte.

Preşedintele CJC, Horia Ţuţuianu, va coordona Direcţia Generală Economico - Financiară şi Direcţia Generală de Administraţie Publică şi Juridică. De asemenea, în zilele următoare se vor stabili şi membrii comisiilor din cadrul CJC, mai exact este vorba de Comisia de Relaţii cu Societatea Civilă şi ONG-uri; Comisia de Buget Finanţe; Comisia de Inventar, Patrimoniu şi Infrastructură; Comisia de Urbanism; Comisia de Mediu şi Agricultură; Comisia Juridică, Ordine Publică şi Situaţii de Urgenţă; Comisia de Sănătate şi Protecţie Socială; Comisia de Educaţie, Sport, Tineret şi Turism şi Comisia de Cultură, Culte şi Monumente Istorice.

Țuțuianu: În actualul Consiliu Județean nu contează culoarea politică

În cadrul aceleiași conferințe, președintele CJC a ținut să facă și câteva precizări referitoare la abianța dintre el și ceilalți membrii ai Consiliului. “Am încercat în aceste 4-5 zile să facem o analiză a organigramei. Nu contează acum în CJC culoarea politică. Aici nu sunt ALDE, PMP, PSD, PNL. Toate deciziile le vom lua la comun. Vreau să colaborez cu toate partidele politice. Fac acum un anunț public și le transmit colegilor liberali să vină să lucrăm împreună. Le voi da în coordonare Serviciul de Achiziții Publice.

Sunt conștient că la un moment dat vor fi divergențe, dar sperăm să fie constructive”, a spus Țuțuianu. De cealaltă parte, Claudiu Palaz nu a ezitat să-și critice adversarii liberali. “Ceea ce vedeți că se întâmplă în CJC este o situație inedită. Nimeni nu deține adevărul absolut. Vor fi măsuri mai mult sau mai puțin agreate de ceilalți. Referitor la ședința CJC, colegii liberali sper să vină cu temele făcute. La prima ședință au venit cu temele nefăcute. Nu mi s-a părut normal ca președintele PNL să nu fie prezent la ședința de constituire CJC”, a conchis Palaz.

Diana NEAŢĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369