REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Primăria Constanţa are de dat 91 de milioane de euro firmei de salubritate Polaris!

Primăria Constanţa are de dat 91 de milioane de euro firmei de salubritate Polaris!

Replica API 27 aprilie 2017 | 00:05 462

Polaris M Holding a câştigat procesul intentat Primăriei Constanţa, prin care solicita ajustarea preţului pentru serviciile prestate cu inflaţia, conform obligaţiilor contractuale dintre cele două părţi. Solicitarea firmei de salubritate a venit încă din 2010, când primar era Radu Mazăre. Primăria nu a dat curs niciodată solicitării celor de la Polaris, aşa încât firma s-a adresat instanţei. În 2012, Polaris a câştigat procesul, definitiv şi irevocabil. Nici acest moment nu a condus la onorarea pretenţiilor SC Polaris M Holdong, aşa că societatea s-a adresat din nou instanţei, cerând ca la fiecare zi de întârziere a acordării inflaţiei să se adauge penalităţi de 1%. Şi acest proces a fost câştigat, însă primăria a continuat să ignore pretenţiile celor de la Polaris, aşa că firma de salubritate s-a adresat din nou instanţei, cu o nouă acţiune, cerând şi o expertiză. Procesul s-a încheiat, iar de azi Primăria Constanţa este bună de plată! Vorbim despre 91 de milioane de euro pe care municipalitatea îi datorează SC Polaris M Holding! "Am făcut toate demersurile, din 2010, până în prezent, să ni se acorde inflaţia. Am avut răbdare. Am aşteptat să fim contactaţi, să fim invitaţi al conciliere, dar nu s-a întâmplat acest lucru. Noi avem această hotărâre a instanţei. Suntem deschişi discuţiilor constructive, doar că din partea primăriei nu ne-a contactat nimeni până la această oră", a declarat Eduard Martin, asociat unic al SC Polaris M Holding.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
incredibil ce se intampla in orasul Constanta...o sa ajungem in sapa de lemn cu asa conducere in Primarie !!!
4
0
Ingamfatul de fagadau, a facut cacatul praf. Cum, necum ne-au ciuruit. S-au luptat 7 ani cu Polaris sa piarda ca niste imbecili procesul
6
2
Cred ca nici contractul pe 50 ani nu avea valoarea asta. Este o suma exorbitanta. Cum a fost posibil sa se piarda procesul ?! Cu exceptia faptului in care contractul a fost facut asa de la inceput.
3
1
Cine i mai crede pe acesti circari ... oare cine ? .... shame on you pularis si asa zisa primarie ct. , gunoi
4
1
O intelegere tacita cu iz penal...miroare a spaga!
8
2
Psdeii intre ei,da pe banii nostrii! De banii astia se spalau si se uscau strazile in fiecare zi!
7
1
Unde sunt banii ??? Eu am platit si am toate chitantele care atesta acest fapt , asa ca sa plateasca cei vinovati !!!
6
0
Polaris a initiat o campanie pe facebook provind activitatea intensa de curatenie a orasului. Oare castigarea acestui proces este marea recompensa prin care primaria finalizeaza o intelegere tacita intre colegi psd-isti?
6
2
pesedeiii intre ei
9
2
CE MANGLA..PRIMARIA asta fara consilieri juridici care stau doar in birouri a pierdut?cred ca sa lasat invinsa..Dna! ai un caz! de 100 milioane de euro furati constantenilor
16
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367