REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Primăria Ovidiu promite asfaltarea străzilor din oraş

Primăria Ovidiu promite asfaltarea străzilor din oraş

Replica API 6 februarie 2016 | 23:27 468

Deja există reproşuri!

Deja există reproşuri!

Mai mulţi cetăţeni din Ovidiu reproşează administraţiei locale starea drumurilor din oraş. Ei se plâng că sunt multe străzi care necesită reparaţii întrucât de fiecare dată când îşi conduc autoturismele în astfel de locuri sunt nevoiţi să facă tot felul de manevre pentru a evita gropile. Iar când plouă, pietonii trebuie să se lupte şi ei cu acest lucru şi să se străduiască să nu se murdărească sau să nu stea în calea maşinilor care-i pot stropi. Pe de altă parte, reprezentanţii Primăriei susţin că au în vedere aceste lucruri şi că plănuiesc să mai asfalteze străzi, în funcţie de bugetul de care dispun.

„Activitatea de plombare a străzilor este programată în a doua jumătate a lunii februarie, martie. Există proiecte pentru asfaltarea unor străzi din Ovidiu. Numai în decembrie s-au asfaltat 5 km şi jumătate. Sunt străzi care nu au fost asfaltate de 20 de ani. Cartierul Ovidiu Sud a fost asfaltat în întregime. S-a depus proiect pentru Cartierul Tineretului”, a declarat, pentru „Replica”, George Drăgan, purtătorul de cuvânt al Primăriei Ovidiu. Acesta a specificat că lucrările la asfalt se fac în contextul în care le permite bugetul, inclusiv cel pe care îl primesc de la Compania Naţională de Investiţii: „Depinde de bugetul pe care îl avem şi banii pe care-i primim de la Compania Naţională de Investiţii. În luna noimebrie am avut de exemplu o şedinţă cu cetăţenii din Ovidiu Sud şi le-am spus că vom asfalta în anul 2017 când vom primi banii de la Compania Naţională de Investiţii. S-a întâmplat să ni se spună că ni s-au alocat bani pentru sfârşitul lui 2015”, a mai spus Drăgan.

Geanina DRĂGOI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102