REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Primăria se pregăteşte pentru o nouă ediţie a campaniei „Curăţăm Constanţa Noastră”!

Primăria se pregăteşte pentru o nouă ediţie a campaniei „Curăţăm Constanţa Noastră”!

Replica API 23 martie 2017 | 23:10 396

Municipalitatea dorește achiziția directă a serviciului privind „Conștientizarea populației cu privire la prevederile legale în vigoare vizând spațiile verzi publice urbane„ în conformitate cu Legea 98/2016. Obiectul de achiziție publică a serviciului privind „Conștientizarea populației cu privire la prevederile legale în vigoare vizând spațiile verzi publice urbane”, în conformitate cu cerințele prevăzute în anexa la prezentul comunicat. Achiziția serviciului privind „conștientizarea populației cu privire la prevederile legale în vigoare vizând spațiile verzi publice urbane” cuprinde promovarea Campaniei „Curățăm Constanța Noastră”, realizarea de materiale informative și promoționale, precum și promovarea altor acțiuni și inițiative similare.

Se urmărește crearea de așteptări corecte, realiste ale publicului țintă (cetățeni ai municipiului Constanța, agenți economici, ONG-uri, diferite organizații etc.) vis-à-vis de acest subiect. În egală măsură, se dorește stimularea de atitudini constructive, spirit pozitiv, inițiativă, ambiție, creativitate în rândul publicului. Pentru publicul obișnuit, informația va fi una de bază, dar care să îi permită o documentare mai profundă, mai specializată, în cazul în care devine interesat. Prin urmare, se vor face inclusiv trimiteri către sursele de informare în domeniu, avizate (hotărâri ale Consiliului Local, legislație la nivel național, articole de presă etc.). În cadrul serviciului privind „conștientizarea populației cu privire la prevederile legale în vigoare vizând spațiile verzi publice urbane” intenționat a fi achiziționat, promovarea Campaniei „Curățăm Constanța Noastră” va trebui să includă minim următoarele activități sau operațiuni; acele caracteristici care nu sunt precizate mai jos sau oriunde altundeva în prezentul caiet de sarcini, rămân la latitudinea Ofertanților și fac parte din contribuția tehnică și creativă a acestora în cadrul ofertelor.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
curatenia ar trebui sa inceapa cu sumele care merg catre Polaris. Poate asa intelegem de ce orasul e asa imputit iar taxele sunt exagerate. SI DA : NU AM UITAT, FAGADAU !! INCA ASTEPTAM SA DECLARI PUBLIC BANII DE DEZAPEZIRE !!
1
0
Curatenia trebuie sa inceapa la varf, unde avem trei personaje dubioase, un slugoi, un retardat si un baietel cu o sexualitate nedefinita. Restul vin de la sine.
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369