REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Primăria vrea să mai bage bani în parcarea supraetajată din Mamaia

Primăria vrea să mai bage bani în parcarea supraetajată din Mamaia

Replica API 24 martie 2017 | 00:30 416

Întreţinere

Întreţinere

Primăria Municipiului Constanţa intenţionează să achiziţioneze serviciul de „Întreţinere instalaţii interioare la parcarea supraetajată situată în staţiunea Mamaia, zona Albatros”. Serviciul se refera la: administrare imobil şi întreţinerea instalaţiilor interioare ale imobilului, instalaţii electrice şi instalaţii sanitare. Orice persoană interesată are posibilitatea de a transmite propunerea pe adresa de e-mail: alexandru.taranu@primaria-constanta.ro, cât şi la sediul Primăriei municipiului Constanta, b-dul Tomis nr. 51, până la data de 24.03.2017.

Menţionăm că la începutul lunii martie municipalitatea a demarat o licitaţie publică privind achiziţia serviciului privind responsabil cu supravegherea şi verificarea tehnică a instalaţiei – ascensoare, aferente obiectivului de investiţii “Construire parcare multietajată P+7E+T, în staţiunea Mamaia, zona Cazino – Albatros”. Prestatorul ce asigură serviciul privind responsabil cu supravegherea şi verificarea tehnică a instalaţiei – ascensoare, ce face obiectul Caietului de sarcini privind serviciul privind responsabil cu supravegherea şi verificarea tehnică a instalaţiei – ascensoare, va avea o echipă de specialişti autorizaţi cu drept să desfăşoare activitatea de responsabil cu supravegherea şi verificarea tehnică a instalaţiei – ascensoare. Condiţiile tehnice şi de calitate, conform prescripţiilor tehnice şi normativelor din legislaţia românească, cad în sarcina prestatorului, de a le respecta şi aplica în totalitate. Durata pentru realizarea serviciului privind responsabil cu supravegherea şi verificarea tehnică a instalaţiei – ascensoare este de 12 luni de la data semnării contractului de ambele părţi. Valoarea estimată pentru aceste lucrări este 3.831,60 lei, fără TVA. Amintim că începând din luna aprilie 2016, parcarea supraetajată din Mamaia a devenit funcţională. Parcarea are 7 etaje, terasă, două lifturi, trei scări, şi toalete la fiecare etaj. În interior, sunt 394 de locuri, iar la exterior sunt 28.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mamaia inseamna afaceri private iar hotelierii sa isi faca singuri curat, sa investeasca in parcari si in ce trebuie ...
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614