REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
11.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Primarul din Dobromir, BĂTUT de doi indivizi mascaţi: “Au fost plătiţi să mă achite!”

Primarul din Dobromir, BĂTUT de doi indivizi mascaţi: “Au fost plătiţi să mă achite!”

Replica API 26 noiembrie 2015 | 17:04 552

Primarul din Dobromir, Eugen Iliescu, a fost bătut cu bestialitate de doi indivizi mascaţi, care l-au atacat cu bâtele. Acesta a reuşit să fugă şi să strige după ajutor, însă s-a ales cu mai multe răni. Poliţiştii au declanşat o anchetă. În plus, primarul consideră că este vorba despre un atac la comandă.

Polițiștii din Băneasa, la data de 25.11.2015, ora 21.42, au fost sesizaţi de către primarul din Dobromir, Eugen Iliescu, cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe strada din faţa locuinţei sale, din oraşul Băneasa, a fost agresat de o persoană necunoscută. Echipa operativă deplasată la faţa locului l-a identificat pe reclamant, stabilind că are 46 de ani și are reședința în localitate. La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj SAJ Constanţa în vederea acordării de îngrijiri medicale, constatându-se că aceasta prezenta o leziune la nivelui buzei inferioare precum şi escoriaţii pe frunte, însă persoana vătămată a refuzat transportarea la o unitate medicală fiind conştientă şi cooperantă, fără a prezenta alte leziuni. În cauză polițiștii au întocmit dosar penal cu privire la săvârşirea infracţiunii de lovirea sau alte violenţe, continuând cercetările în vederea identificării autorilor și tragerii acestora la răspundere penală. „Aseară (miercuri, 25 noiembrie – n.r.) am ajuns acasă pe la ora 21.35. M-am dat jos din maşină pentru a deschide porţile şi atunci au apărut doi inşi mascaţi, care aveau bâte. M-au atacat, m-au lovit. Atunci am fugit pe lângă maşină şi am luat-o pe stradă, la vale. Am ţipat şi eu, vă daţi seama. După vreo 30 de metri m-au prins şi m-au trântit la pământ şi acolo au dat cu bâtele în mine. Norocul meu a fost că au ieşit vecinii şi astfel am reuşit să scap. Tot ce s-a întâmplat este un atac la adresa mea ca primar, nu ca om. Pentru că eu nu m-am certat cu nimeni, cu rude, prieteni, cunoştinţe. Sigur au fost plătiţi de oameni care, cred eu, au fost deranjaţi de acţiunile mele de la Primărie. Aşa cred, că au fost plătiţi să mă achite! Am fost şi la spital şi la Medicina Legală şi la Poliţie”, a declarat, pentru „Replica”, Eugen Iliescu.

foto: gazetadenavodari.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102