REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.6° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
8.6° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Primarul Mangaliei a felicitat câștigătorii Olimpiadei Naţionale de Ştiinţe Socio-Umane. Radu: Le urez mult succes pe viitor

Primarul Mangaliei a felicitat câștigătorii Olimpiadei Naţionale de Ştiinţe Socio-Umane. Radu: Le urez mult succes pe viitor

Replica API 12 aprilie 2015 | 09:12 321

Premii speciale

Premii speciale

Olimpiada Națională de Științe Socio-Umane s-a încheiat vineri, printr-o festivitate de premiere desfăşurată la Casa de Cultură din Municipiul Mangalia. La eveniment au luat parte primarul Cristian Radu, oficialităţi din partea Ministerului Educaţiei, a unor instituţii de învăţământ superior din judeţul Constanţa şi din ţară, directorul Liceului Teoretic Callatis, membri ai comisiei de corectare, dar şi elevii şi profesorii participanţi la competiţie.

Primăria Municipiului Mangalia împreună cu Inspectoratul Școlar Județean Constanța au premiat peste 100 de elevi, ocupanţi ai locurilor I, II, III, dar şi pe cei care au câştigat menţiuni.

Au existat şi câteva premii speciale din partea Institutului Român pentru Drepturile Omului, a Universităţilor din Iaşi, Constanţa, precum şi a Ministerului Educaţiei. Premiile pentru elevii câştigători au constat în bani, cărţi şi alte produse specifice.

Primăria Mangalia a oferit câştigătorilor competiţiei premii surpriză, constând în sejururi la mare, în staţiunile din sudul litoralului. “Aş dori să felicit elevii câştigători, profesorii acestora, dar şi pe ceilalţi participanţi la această competiţie. Vom face tot posibilul să răsplătim elevii merituoşi aşa cum se cuvine şi vom continua să încurajăm performanţa în actul educaţional. Le urez mult succes pe viitor şi îi aşteptăm cu drag să îşi petreacă vacanţele împreună cu familile, pe litoralul românesc al Mării Negre”, a declarat primarul Cristian Radu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369