REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Primarul Mangaliei, aşa cum nu l-aţi mai văzut vreodată

Primarul Mangaliei, aşa cum nu l-aţi mai văzut vreodată

Replica API 22 august 2015 | 00:00 202

Pe modelul Ponta: Cristian Radu, în cizme de cauciuc pe străzile inundate din municipiu!

Pe modelul Ponta: Cristian Radu, în cizme de cauciuc pe străzile inundate din municipiu!

Primarul Mangaliei, Cristian Radu, a postat câteva fotografii pe o reţea de socializare în care apare într-o ipostază mai puţin cunoscută. Edilul şi echipa sa de consilieri au vizitat mai multe zone inundate din Mangalia. Atât primarul, cât şi cei care-l însoţeau, au purtat cizme de cauciuc şi pelerine de ploaie inscripţionate "Primăria Mangalia".

Edilul şi-a început vizita printr-o plimbare pe străzile din municipiu, cele mai afectate de vremea capricioasă, după care a intrat şi în gospodăria unor localnici.

După inspecţia în zonele afectate de ploi, primarul şi-a găsit timp să explice apropiaţilor ce a găsit în teren.

Cristian Radu a ținut să precizeze într-o postare pe Facebook faptul că:

"Bună seara, dragi prieteni!

În cursul zilei de astăzi (vineri -n.r.) m-am deplasat în mai multe zone din oraş, însoţit de o echipa de colegi din Primărie, pentru a inspecta zonele afectate de ploile abundente de noaptea trecută şi de astăzi dimineaţă. În urma sesizărilor primite de la dumneavoastră, dar şi a constatărilor făcute la faţa locului, în zonele verificate, ne-am mobilizat împreună cu cei de la ISU, Goldterm, RAJA şi Polaris, pentru a rezolva situaţia în cel mai scurt timp posibil. Pentru cele mai multe dintre probleme, s-a putut interveni pe loc, de exemplu în zona Bulevardului Callatis sau pe unele străzi din cartierul de case. În alte zone, lucrătorii instituţiilor menţionate au rămas pe teren pentru desfundarea canalizarilor sau pentru rezolvarea altor sesizări venite din partea cetăţenilor. Poliţia Locală Mangalia pune la dispoziţia cetăţenilor numărul de telefon de la Dispecerat, respectiv tel: 0756.201.404, pentru a semnala şi alte cazuri de urgenţă referitoare la pagubele provocate de vremea capricioasă din ultimele ore. Colegii de la Dispecerat vor prelua solicitările dumneavoastră şi vor sesiza mai departe instituţiile abilitate să le rezolve, în cel mai scurt timp posibil. Vă mulţumim! O seară bună în continuare!"

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614