REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.5° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
17.5° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Primarul Mangaliei şi-a anunţat opţiunea pentrul turul doi al alegerilor

Primarul Mangaliei şi-a anunţat opţiunea pentrul turul doi al alegerilor

Replica API 10 noiembrie 2014 | 01:16 103

Primarul Mangaliei, Cristian Radu, se declară încă independent, dar, pentru turul doi, a postat pe Facebook opţiunea sa de vot, precum şi un îndemn:

“Alegerile din data de 16 noiembrie sunt prea importante pentru a ne lăsa indiferenți. Nu este doar dreptul, ci și obligația fiecăruia dintre noi să mergem la vot, indiferent de opțiunea politică pe care o avem. Iar pentru că vorbim de opțiuni, permiteți-mi să-mi exprim și eu, în premieră pe această rețea de socializare, opțiunea mea clară și fără echivoc în favoarea domnului Klaus Iohannis. Nu este o opțiune politică, ci una care ține strict de persoana candidatului Klaus Iohannis. Pentru mine, ca primar, Iohannis este un model deșef al unei administrații, fie ea locală sau centrală. În timp ce alții s-au pierdut, ani înșir, în dispute politice sterile, el a demonstrat că poate face dintr-un banal oraș românesc de provincie o măreață capitală europeană.Îl admir pe Iohannis pentru că este un om al faptelor nu al vorbelor, pentru că a adus în administrațiași politica românească acea “mentalitate nemțească” a lucrului bine făcut, a seriozitățiiși respectului față de oameni. Este tipologia liderului la care tânjim de câteva deceniiși pe care, iată, cu o mobilizare exemplară în turul II, aceastățară îl poate avea. Îl votez pe Iohannis din datorie morală față de acei tineri alături de care am luptatși care s-au jertfit acum un sfert de veac pentru ca România să aibă un sistem democratic, pentru a nu ne mai întoarce niciodată la partidul unic, pentru pluralismul politicși pentru LIBERTATE.În urmă cu doi ani, în campania pentru Primărie, am spus că vreau să facem din Mangalia un oraș european. Acum, este momentul crucial în care putem apropia sau îndepărta iremediabil orașul nostruși în treagațară de modelul european la care visăm cu toții. În opinia mea, Iohannis este singurul care are deschidereși viziune europeană. Va fi, negreșit, președintele care va scoate România de la periferia Europei, cel care va menținețara pe drumul către Vestul occidentalși democratic, nu către Estul pârjolit de conflicteși sufocat de dictatură. Opțiunea mea pentru Iohannis este motivată, în aceeași măsură, de garantarea unei Justiții independente, ferită de presiuni politice.

Dragi prieteni,

V-am enumerat numai câteva dintre motivele pentru care am decis să îl votez pe Klaus Iohannis, duminica viitoare. Nu încerc să influențez pe nimeni, dar sunt convins că cei mai mulți dintre cei care citiți aceste rânduri vă doriți, ca și mine, ca data de 16 noiembrie să însemne, pentru România, continuarea democrației și nu sfârșitul ei. Personal, am toate motivele să votez Iohannis și nici un motiv să votez altfel!

Vă mulțumesc și vă doresc o zi cât mai bună!”

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102