REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Primul parc de aventură de pe litoralul românesc se deschide la finele lunii martie

Primul parc de aventură de pe litoralul românesc se deschide la finele lunii martie

Replica API 7 martie 2015 | 00:00 442

La sfarsitul lunii martie se deschide primul parc de aventură de pe litoralul românesc. Sub brandul Paradis –Vacanțe de vis, una dintre cele mai mari și credibile agenții de turism din România (aflată în top 3 turoperatori pe litoralul românesc și desemnată Touroperatorul anului 2011), Paradis Land este locul perfect pentru petrecerea timpului liber înconjurat de natură. Amplasat în pădurea Comorova din stațiunea Neptun, pe o suprafață de 2 hectare, Paradis Land înseamnă 11 trasee diferite ca mărime, grad de dificultate și de aventură, jocuri de cățărare, tir cu arcul, airsoft, Petanq, trasee de tiroliene, trasee ridicate la înălțimi de peste 10 m ș.a. Paradis Land este o lume aventuroasă, cu multe surprize, ce se află sub emblema piraților. De aceea, mascota parcului este temutul Căpitan Barbarossa.

Noul concept de parc de aventură a fost pus în scenă de către doi oameni de afaceri din Constanța: Aurelian Marin, manager general Paradis – Vacanțe de Vis și investitorul Cosmin Stanciu.

„Paradis Land este un concept ce se adresează tuturor categoriilor de vârstă. Dat fiind poziționarea geografică și potențialul turistic al zonei, pe perioada sezonului estival, mai – septembrie, va fi un pol de atracție pentru turiștii de pe litoralul românesc. Paradis Land va fi deschis 10 luni/an. De asemenea, ne dorim ca în viitorul apropiat să dezvoltăm o zonă de minigolf (cu echipamente profesioniste – concept nou în România), o zonă de paint-ball și trasee de bicicletă”, a declarat Aurelian Marin, manager general Paradis-Vacanțe de Vis.

Paradis Land va fi al doilea ca mărime din țară, după cel de la Brașov, iar ideea inițierii unui astfel de proiect la malul mării este rezultatul experienței acumulate de agenția de turism Paradis - Vacanțe de Vis în oferirea unor sejururi inedite pe litoralul românesc.

În acest an, agenția de turism Paradis - Vacanțe de Vis împlinește 15 de ani de existență, iar Paradis Land este un pas firesc spre dezvoltarea turismului de la malul mării prin oferirea unor servicii cât mai complete și inedite pentru turiști, după cum afirmă managerul general Aurelian Marin.

Tarifele de intrare în Paradis Land variază între 35 de lei pentru copii şi 50 de lei pentru adulţi.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367