REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Proprietar de bloc de garsoniere, deconectat de la curent, deşi locatarii susţin că au plătit utilităţile

Proprietar de bloc de garsoniere, deconectat de la curent, deşi locatarii susţin că au plătit utilităţile

Replica API 29 august 2016 | 00:35 584

Afaceriştii de pe litoralul românesc, din staţiuni precum Costineşti, Eforie, dar nu numai, îşi trăiesc visul: au case mari, foarte mari, pe care le închiriază pe timpul verii sau şi în extrasezon, deşi mulţi dintre ei nu declară această activitate nicăieri, ca atare nu plătesc nici un leu către stat. Din anii trecuţi, avem exemplu de agent economic „la negru” în turism şi din tagma poliţiştilor. Anul acesta, avem parte de un exemplu probabil asemănător, însă momentan oamenii legii nu au făcut toate verificările de rigoare pentru a ne lămuri toate aspectele ce ţin de un imobil situat pe strada Alexandru Lăpuşneanu din Eforie Nord. Însă, există cetăţeni care locuiesc în acest imobil şi care s-au plâns, zilele trecute, că au rămas fără curent electric, deşi ei ar fi achitat către proprietarul clădirii sumele stabilite la capitolul „consum energie electrică”.

Oamenii susţin că locuiesc în garsonierele din imobilul situat la numărul 11 de pe strada Alexandru Lăpuşneanu. Clădirea aparţine afaceristului Ion Pavel, iar din dorinţa de a dezlega „misterul” cetăţenilor nemulţumiţi, am aflat de la ENEL Distribuţie următoarele: „Clientul casnic Pavel Ion a fost deconectat pentru neplata facturilor de electricitate”. Precizarea a venit în cursul zilei de vineri, dar, surpriză!, în cursul zilei de duminică mai mulţi locatari ai imobilului ne-au informat că atât ei, cât şi locatarii din clădirea vecină (aparţinţnd tot lui Ion Pavel), beneficiază din nou de curent electric. Asta înseamnă că proprietarul fie a achitat şi a reuşit performanţa de a convinge ENEL să-l rebranşeze în timp record (în week-end!), fie a apelat la o altă soluţie.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614