REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.9° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Protestul de la Palatul Cotroceni a continuat și joi seară

Protestul de la Palatul Cotroceni a continuat și joi seară

Replica API 17 februarie 2017 | 00:47 493

Aproximativ o sută de persoane au protestat, joi-seară, în fața Palatului Cotroceni față de președintele Klaus Iohannis, manifestația fiind încheiată fără incidente.

Manifestanții, oameni de toate vârstele, au strigat "Luptăm, luptăm, Guvernul apărăm!", "Jos sistemul mafiot care ne-a distrus de tot!", "Ieși afară, trădător de țară!", "Zi de zi vom fi aici, Guvernul apărăm!", "Iohannis, nu uita, țara nu este moșia ta!" și au cerut demisia șefului statului, notează Agerpres.

Participanții la acest protest au venit cu tobe, vuvuzele și fluiere. Pe pancartele afișate se putea citi: "Presa liberă", "Iohannis, și noi ar trebuie să fim românii tăi", "CSM — incompetența ucide", "DNA fără cucuvea". Oamenii au fluturat steaguri tricolore.

Echipaje de jandarmi și polițiști au asigurat ordinea publică la acest protest, la care nu au avut loc incidente.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Majoritatea celor prezenti nu stie ce inseamna BINOM, dar stie: malai,faina , pui si ulei.Ii doare-n basca de copii si nepoti.
0
0
Doar propaganda comunisto-psd-ista pentru prostime .
2
0
Tampitii din poza sau carcasele ambulante care au votat ciuma numita psd sunt sustinatorii coruptiei, minciunii si a nemuncii! Fir-ati ai dracului de pachetari!
2
0
Lui Iohannis nu-i pasa nici de cei impotriva lui,nici de cei impotriva guvernului Grindeanu,asta nu inteleg multi fraieri cocliti. I se barlare de romani si de Romania,omul este un egoist capatanos cu o cultura submediocra,cu tente de mandrie tiganeasca interlopa. Este cum zic manelistii, ,,numaru' unu'' pentru ca asa zice el,nu pentru ca cineva ar fi observat asta in mod obiectiv. Ghinion,asta am avut noi cu presedintii si in general cu tot ce a insemnat politica si institutii dupa evenimentele din 1989,numite si alea aiurea ,,revolutie''.
2
1
Pacat ca sunt prea putini, pentru ca eu sunt comod si las ca sa merg
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218