REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

PSD decide viitorul premier. Cine este în cărţi

PSD decide viitorul premier. Cine este în cărţi

Replica API 26 iunie 2017 | 12:17 347

Agitaţie mare în rândul social-democraţilor, dar nu numai, în acest week-end. Discuţiile privind desemnarea viitorului premier a condus la lansarea mai multor liste cu nume de posibili viitori premieri; de asemenea, din rândul filialelor PSD au fost emise „pretenţii”, urmând ca toată agitaţia să fie tranşată în cursul zilei de azi, în cadrul unei şedinţe a PSD.

De menţionat că, în cursul zilei de duminică, un lucru era cert: propunerea ca Florin Georgescu, prim-viceguvernatorul BNR, să fie premier, a „picat”. Conform DCNews, Georgescu ar fi refuzat propunerea PSD din motive de sănătate, dar a lansat un alt nume către cei care i-au propus să fie premier: Liviu Voinea.

În schimb, televiziunile de ştiri anunţau următoarea listă “scurtă” de popuneri: Mihai Fifor - preşedintele Consiliului Naţional al PSD, lider al grupului PSD de la Senat, preşedinte al Comisiei de anchetă privind alegerile din 2009. Singura problemă ar fi faptu că preşedintele Iohannis l-a refuzat pe Fifor în trecut, când a fost propus pentru portofoliul de la Transporturi în Guvernul Ponta; Mihai Tudose - ministrul Economiei. Acesta conduce de facto filiala PSD Brăila; Adrian Ţuţuianu - preşedintele Comisiei de control a activităţii SRI, preşedinte PSD Dâmboviţa; Eugen Teodorovici - senator, fost ministru de Finanţe în Guvernul Ponta; Marcel Ciolacu, liderul grupului PSD din Camera Deputaţilor, preşedinte PSD Buzău. Realitatea TV a completat lista şi cu europarlamentarul Viorca Dăncilă.

Conform surselor noastre însă, în cărţi ar fi mai degrabă nominalizarea lui Mihai Fifor sau, surprinzător!, Carmen Dan (ministru de Interne).

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eu vreauuuu!
1
1
catalin voicu, hrebenciuc, mitrea .... ce sa ne mai ascundem acest fel de propuneri sunt emblematice pentru Partidul Supus lui Dragnea
3
1
27 ani,nu ne am saturat de psd si atatea hotii? a intrebat cineva pe cineva de unde atatea vile? a prezentat si el o hartie in care sa reiasa veniturile si de acolo vila? sau hop top gata vila ! de ce nu facem ca in afara? de ce atata jaf?
6
1
Raducu Popescu .
0
1
In carti e unul care va ocroti homelessii tigani. Fagadau va deveni om mare- el deja e ocrotitorul lor la kostangeles.
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367