REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.6° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
18.6° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Punct final în cariera politică: Mazăre a demisionat şi din PSD!

Punct final în cariera politică: Mazăre a demisionat şi din PSD!

Replica API 28 mai 2015 | 00:01 182

Gest aşteptat

Gest aşteptat

Radu Mazăre

Primarul demisionar al Constanţei, Radu Mazăre, s-a retras complet din viaţa politică şi prin demisia din partid. După renunţarea la toate funcţiile deţinute în PSD, Mazăre a demisionat şi din calitatea de membru. „Şi-a înaintat demisia la organizaţia municipală. În şedinţă, vom lua act şi la nivelul judeţului. O luăm ca atare, că n-avem ce să comentăm”, ne-a spus secretarul executiv al PSD Constanţa, Cristinel Dragomir, despre demisia pe care a confirmat-o şi deputatul constănţean al partidului, Mircea Dobre. „Va fi adusă la cunoştinţă la următoarea şedinţă a Biroului Politic Municipal Constanţa. Nu ştiu motivele, dar probabil, ştiţi cum e, demisia este o chestiune unilaterală. Se va lua act de ea chiar în conferinţa organizaţiei municipale, care va avea loc la sfârşitul lunii iunie”, ne-a spus Dobre. Amintim că Radu Mazăre şi-a dat demisia, vineri, din funcţia de primar al municipiului Constanţa.

Demisia a fost înaintată Consiliului Local şi primăriei municipiului Constanţa şi adusă la cunoştinţa prefectului judeţului Constanţa, Ion Constantin, care susţine că aceasta nu va intra în vigoare imediat, ci va fi valabilă odată cu constatarea Consiliului Local Constanţa. Pe 20 martie a.c., a anunţat că şi-a dat demisia din toate funcţiile deţinute în PSD, inclusiv cea de preşedinte al PSD Constanţa, rămând simplu membru, până miercuri, când a renunţat şi la această calitate.

Marius Florian VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218