REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.3° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
9.3° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Putin loveşte România! O trupă din Rusia nu a primit viză pentru Metalhead Meeting 2015 din Bucureşti

Putin loveşte România! O trupă din Rusia nu a primit viză pentru Metalhead Meeting 2015 din Bucureşti

Replica API 27 mai 2015 | 00:21 125

Războiul rece dintre Vladimir Putin şi restul lumii are efecte colaterale nebănuite! Aşa se face că o trupă din Rusia, care trebuia să participe la Metalhead Meeting 2015 nu a primit viză pentru Uniunea Europeană şi nu va mai putea concerta la cel mai mare festival de metal din Bucureşti. „Ruşii de la Arcanorum Astrum nu au reuşit să obţină viza să intre în Europa aşa că vor fi înlocuiţi de Grimegod !”, au anunţat organizatorii unuia dintre cele mai importante festivaluri din România. În rest, totul decurge conform planului, iar o altă postare a Metalhead Meeting 2015 sună aşa: “19 lei, 4 zile, 45 de trupe, 2 scene, 5 lei berea, 2.5 lei apa! Share our passion "they" wouldnt understand!”. “Replica” este singura publicaţie din Dobrogea care vă ţine la curent cu acest eveniment, unul de referinţă pentru muzica de bună calitate din România.

Vă reamintim că, pentru a promova trupele româneşti, Asociaţia BestMusic prezintă Tallents Stage & The Rock Market în cadrul festivalului Metalhead Meeting între 11 şi 14 iunie pe Cotroceni Open Air din Bucureşti. Aşa că în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică, într-un spaţiu special amenajat lângă Metalhead Meeting, veţi putea vedea live 14 trupe alese pe sprânceană din diferite zone ale ţării. Intrarea în zona Tallents Stage este liberă, tocmai pentru a promova aceşti artişti cât mai bine. Tot în această zonă specială veţi găsi şi cel mai mare târg de rock organizat vreodată în România, de către Asociaţia BestMusic şi Niche Records cu sprijinul METALHEAD, unde veţi putea găsi câteva mii de produse dar şi merch-ul oficial al trupelor care cântă la Metalhead Meeting. Târgul se numeşte The Rock Market şi se întinde pe o suprafaţă de 500 de metri pătraţi. Trupele confirmate pentru Tallents Stage, a doua scenă a festivalului Metalhead Meeting, sunt: Negative Core Project, Chaos Cult, Damage Case, Breathelast, Dark Fusion, Arthur (instrumental project), StoneLight, Blacksheep, Crimena, Marchosias, Tanin, Secret Society, Tessa şi The Boy Who Cried Wolf. Având în vedere că pe scena mare avem 31 de trupe, scena Tallents Stage îşi va desfăşura activitatea în pauzele de pe Main Stage, fiecare trupă având la dispoziţie 20 de minute pentru a vă demonstra că îşi merită locul la Metalhead Meeting. Cu această ocazie, METALHEAD va selecta şi trei trupe care vor cânta la METALHEAD Meeting 2016 pe Main Stage.

Îi veţi putea live în cadrul celor 4 zile de METALHEAD Meeting pe Satyricon, Dark Funeral, Amorphis, Bloodbath, The Sirens, Primordial, Cruachan, Turisas, Heidevolk. Triptykon, Lacrimas Profundere, Windrose, Centinex, Demonical, Bucovina, Negura Bunget, Kiss Forever şi mulţi, mulţi alţii din totalul de 45 de trupe! Seara de joi ne va oferi şi un show aniversar “CARGO – 30 de ani”, pentru care găsiţi în vanzare şi bilete de doar o singură zi cu preţuri de la 40 de lei. Prezentat de TIMIŞOREANA, Metalhead Meeting va avea loc la Cotroceni Open Air – Bd. Vasile Milea nr. 4, în spatele AFI Pallace Cotroceni într-o locaţie în aer liber de 22000 de metri pătraţi unde alături de cele două scene veţi avea parte de foarte multe activităţi pe care le vom anunţa curând! Campingul este gratuit, trebuie doar să vă confirmaţi prezenţa aici până pe 1 iunie: www.metalhead.ro/mhm/camping/ De asemenea, berea Timişoreana la draft va costa 5 lei iar apa plată 2.5 lei. Protecţia şi paza vor fi asigurate de către Blackhawk Security. Abonamentele de patru zile sunt disponibile în vanzare pe www.iabilet.ro, www.eventim.ro, www.myticket.ro,www.bilete.ro şi în reţelele iaBilet, Eventim, Myticket şi Bilete.ro - Muzica, IQ BOX, Say Shop, Perfect Tour, Senia, terminalele ZebraPay, Diverta, Mag Vodafone, Orange, Germanos, Domo, Cărtureşti, Humanitas, Sala Palatului, oficiile Poştei Române, inMedio etc. Acestea costă 119 de lei Acces General, 149 de lei Golden Circle (mai sunt disponibile în vânzare sub 100 de bucăţi) în faţa scenei şi suplimente Meet & Greet valabile cu abonament deja cumpărat care vă asigură poze şi autografe cu majoritatea trupelor prezente la festival. Pe iaBilet.ro poţi comanda bilete plătind cu cardul, paypal sau pe factura la Vodafone sau poţi comanda bilete ramburs cu plata cash la livrare prin Fancourier în 24 de ore oriunde în ţară. Biletele în format electronic pot fi scanate atât printate cât şi de pe tabletă sau smartphone. Misiunea METALHEAD Meeting: www.metalhead.ro/mhm/misiunea-noastra/ Pagina oficială pe Facebook: www.facebook.com/METALHEADMeeting Twitter: www.twitter.com/MHMeeting Site Oficial: www.metalheadmeeting.com METALHEAD Meeting este prezentat de Timişoreana, Monster Energy cu sprijinul LivePro, The Backline Shop, Coca Cola, F64, Blackhawk Security, Zile şi Nopţi şi ROCK FM. Organizat de METALHEAD & BestMusic Live Concerts.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614