REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
5.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Fostul edil al Constanței rămâne cu averea neatinsă!

Fostul edil al Constanței rămâne cu averea neatinsă!

Replica API 29 martie 2017 | 18:57 482

În instanţă

În instanţă

Radu Ştefan Mazăre

Magistraţii Curţii de Apel Constanţa, la data de 27 martie anul curent, au respins cererea Agenţiei Naţionale de Integritate în dosarul 795/36/2016, în care pârâţi sunt Comisia de Verificare a Averilor de pe lângă Curtea de Apel Constanţa şi fostul primar al Constanţei, Radu Ştefan Mazăre. „Admite excepţia prescrierii dreptului la acţiune. Respinge cererea de chemare în judecată ca prescrisă. Cu recurs în termen de 15 zile de la comunicare, recurs ce se va depune la Curtea de Apel Constanţa”, potrivit minutei judecătoreşti. Aşa cum se poate observa, ANI poate depune apel.

Este vorba despre o sesizare a Agenției Naționale de Integritate, din 2015, către Comisia de Cercetare a Averilor, prin care solicita confiscarea unei diferențe de bani, pe care fostul primar nu ar fi putut-o justifica.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dragilor comentatori naivi OMUL da da OMUL Mazare ii super.Stati linistiti nu se va mai gasi unul la fel.In cea ce il priveste pe dnl Cti-nescu totul ii politic daaa.
1
0
Gabi Stan,Lizeta Haralambie,si Dna Dospinescu sa mearga la puscarie. Astia sunt in spatele lui Mazare,.
3
0
juistitia din rumanica loveste din nou,daca de fiece stalp ar spanzura un judecator,avocat ,procuror ar fi magnific,disney land n-ar fi nimic
3
1
Toata lumea este interesata de situatia juridica a lui Mazare si de averea acestuia.Totul este neclar.Dosarele se amana ,el isi face freza ca numai poarta basca,cat despre avere toti vorbesc dar nimeni nu a cuantificat-o.In concluzie,o vrajeala jurnalistica.Poate omul este nevinovat ori treburile sunt atat de alambicate,lucrate,incurcate incat este posibil ca sa nu fie limpezite niciodata.
0
5
asta saracu a dus o viata de belfer cu aceasta justitie ce apara aceste specimene !
3
0
UN PRIMAR MAI BUN CA MAZARE CONSTANTA NU O SA MAI AIBA
2
10
Nu va dati seama cu cat o fi contribuit el la vilele, terenurile, masinile, conturile j......... cat a fost primar ?
9
0
Cum il protejeaza pe asta justitia noastra mai rar pe undeva! Toti ai lui sunt in puscarie, el nu!
12
0
Acest drogat si cu porcul Constantinescu au distrus Constanta
16
0
Nenoricita justitie avem ,a furat nemernicu asta jegos cat a putut si este liber si rade de oameni in continuare psd-ist imputit la beciul domnesc iti este locul langa porcu de Constantinescu si ia-ti si prietenii cu tine care furati impreuna pe Preda Ovidiu si sefa asistenta de la UAMS Agigea si sa de-a Dzeu sa nu mai vedeti lumina zilei multi ani
12
0
nu e problema ... moare de o supradoza ca e fan mare ...
10
2
mazare, smeker de smker mafiot ! Sclavilor faceti bani pentru mine si acum cand nu mai sunt primar dar voi nici nu stiti ! La munca ti-ai draku de sclavi !
2
11
un om onest : mazare ... saracii e prosti
6
6
Cretinii,tot cretini ! Golanul asta este sustinut de toti tiganii, babele si mosii pomanagii care ar pupa in cur pe oricine le da un covrig moka. Mazare, sa te mance puscaria alaturi de porcul de Constantinescu. Si ia-l si pe Stan, Badila, frate'tu, Martin, Pilat, Babusii si toata sleatca ta de borfasi nenorociti.
32
4
sa-mi bag pula , nici mie nu-mi vine sa cred cum am fost votat pe viata primar la constanta de toti bosorogii handicapati si fomisti care n-au nimic in bibilica , bani facuti usor
28
3
Forta Mazare toti tigani din constanta sant cu tine!!!!!!!!!!!!!!!
5
25
Deja e clar cine a cazut de prost din tripleta de aur. Cel mai lat.
11
1
bravo tie Mazarica ai fost si ramai un om destept pentru secolul acesta,fraierii nu au decat sa-si faca iluzii ,vezi ce faci cu proprietatile trecute pe numele fostilor socrii ai fratelui Alexandru de la Costinesti prin intermediul fostei cumnate Emanuela Gavrila.Pacat sa nu mai recuperezi atata avere cu care i-ai imbogatit peste noapte .
7
19
Muie larga la constanteni. Am venit din Bucuresti si v-am facut din vorbe. Acum nu mai am timp sa numar banii vostri, ii cantaresc.
18
8
Mazare te iubim! salveaza constanta
7
34

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614