REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
15.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Radu Mazăre va munci pe bani frumoşi în Egipt

Radu Mazăre va munci pe bani frumoşi în Egipt

Replica API 6 mai 2016 | 00:54 166

Fericit că a scăpat de Constanţa

Fericit că a scăpat de Constanţa

Radu Mazăre

Radu Mazăre se declară mult mai relaxat în momentul de faţă, precizând că timp de 15 ani a dus în spate o cocoaşă plină de probleme a urbei de la malul mării, făcând referire la inundaţii, greve, sezon estival şi aşa mai departe. În plus, fostul primar al Constanţei a declarat că va munci pentru o companie din Egipt, Orascom, urmând să semneze contractul. „Voi fi consultant al managerului general în ceea ce priveşte dezvoltarea urbană şi dezvoltarea turistică”, a spus fostul edil.

Primarul demisionar al Constanței, Radu Mazăre, a declarat că va munci în Egipt! În timp ce în România este judecat în mai multe dosare, acesta a precizat că deja și-a negociat contractul. "Am fost, am negociat contractul pentru că primisem această ofertă de muncă din partea companiei Orascom, o companie multinațională cu dezvoltări foarte mari turistice. Am negociat contractul și l-am primit semnat. Urmează să-l semnez și eu. În principiu, cam în două săptămâni și jumătate e semnat. Voi fi consultant al managerului general în ceea ce privește dezvoltarea urbană și dezvoltarea turistică. Această companie deține dezvoltări turistice de genul orașelor. Cel mai mare oraș pe care îl deține este El Gouna. V-am spus că nu mă mai interesează ce se întâmplă în societatea românească. Nu mai vreau să fiu persoană publică. Oricum, a mă angaja eu pe undeva ar fi atras priviri multe, probabil ar fi fost controale în societatea respectivă, în administrație nu mai vorbesc, iar relația cu acționarul majoritar al acestei companii, un miliardar care la un moment dat mi-a dat niște bani pentru săraci – e mai veche, și aflând că mi-am dat demisia mi-a făcut această ofertă de muncă. Eu sunt de profesie inginer electrician naval, dar n-am profesat însă. Îi ajut să dezvolte orașul și să-l administreze, ceea ce am făcut în Constanța, și să fie atractiv pentru turiști”, a spus Radu Mazăre la Antena 3. Întrebat dacă are vreun regret în contextul în care a început campania electorală, Mazăre a răspuns: "Nu, categoric nu! Vreau să vă spun că au fost 15 ani în care am fost primar și în permanență aveam o apăsare, duceam totuși o cocoașă. Nu știu, erau inundații, trebuia să știu ce se întâmplă, începea sezonul turistic, intrau în grevă cei de la RATC... În permanență trăiam cu spectrul apariției unor probleme sau trebuia să verific dacă s-au rezolvat. 15 sunt de ajuns. Sunt mult mai relaxat acum", a adăugat Mazăre.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218