REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Raluca Turcan: În unele cazuri, PNL n-ar fi fost mai breaz la guvernare decât cei de acum

Raluca Turcan: În unele cazuri, PNL n-ar fi fost mai breaz la guvernare decât cei de acum

Replica API 24 aprilie 2017 | 01:06 352

Partidul Național Liberal, în unele cazuri, nu ar fi fost mai ''breaz'' la guvernare decât cei care guvernează în prezent, a afirmat președintele interimar al PNL, Raluca Turcan, duminică, la Cluj.

''PNL are o mare provocare la alegerile interne din 17 iunie. Ca reprezentanți ai unei organizații fanion, aveți obligația să dați semnalul unei decizii raționale, înțelepte și rezolvabile pentru viitorul PNL. (...) Din nefericire, la nivel național, deși am avut rezultate foarte bune în unele locuri, PNL a fost praf. (...) După acest praf de la alegerile parlamentare riscăm să nu înțelegem unde am greșit și să repetăm erorile în unele locuri. (...) Faceți un mic exercițiu dragi colegi și gândiți-vă: dacă am fi ajuns la guvernare, cu acest partid care se zgâlțâie din toate încheieturile, credeți oare, sincer, că PNL ar fi fost mai breaz la guvernare decât cei care sunt acum? Mi-e teamă că în unele locuri, nu. Și asta pentru că am fost în trecut fără fermitate, fără consecvență, fără o direcție egală asumată. (...) Am avut în trecut o cruntă lipsă de dialog între noi, o ruptură între centru și baza partidului, o fractură între PNL și cei din exteriorul nostru, o fractură în interior, între conducerile organizațiilor județene și baza celor mulți'', a spus Raluca Turcan, în fața liberalilor clujeni.

Potrivit acesteia, există două căi pentru viitorul PNL, ''blatul'' cu PSD și unirea forțelor.

''Sunt două căi. Una în care cădeți pradă iluziilor, în care unii sunt pur sânge, dar oricând sunt dispuși să pactizeze sau să facă blat cu PSD, de se răsucesc Brătienii în mormânt. (...) În același timp, în interiorul PNL aveți o alternativă, iar alternativa este să unim toate forțele celor buni din PNL, să fim uniți, orientați spre ceea ce așteaptă oamenii de la noi, cei din exterior, și mai puțin spre funcțiile pe care le deținem. Să demonstrăm zi de zi că PNL poate fi alternativă la PSD. Eu asta cred că este soluția'', a punctat ea, adăugând că PNL trebuie să recupereze electoratul urban, care s-a dus ''spre alte curente, spre USR și alte nebunii''.

Peste 400 de delegați participă, duminică, la Consiliul de Coordonare Județean al PNL Cluj. Printre invitați se află și secretarul general al PNL, Cristian Bușoi, candidații pentru funcția de președinte PNL, Ludovic Orban și Cătălin Predoiu, primarul Emil Boc.

În cadrul CCJ al PNL Cluj va fi ales un nou președinte, singurul candidat fiind actualul președinte, europarlamentarul Daniel Buda, scrie Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
PNListii constienti mergeti la Taricica caci restul PNTCD scrie pe voi!
3
0
Hahahahahaha! Raluca Turcan, Alina Gorghiu, Catalin Predoiu, etc, numai persoane competente, care au demonstrat ca in frunte cu conducatorul lor iubit, Giohanis, se pot face in mod permanent de kkt si astfel pot conduce Romania. Haideti sa-i sustinem ca acum este momentul sa ne distruga in totalitate tara!
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920