REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Raluca Turcan, președinte interimar PNL:

Raluca Turcan, președinte interimar PNL:

Replica API 20 martie 2017 | 00:00 293

„Adversaul PNL este PSD. Și împotriva PSD trebuie să strângem resurse”

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mai prostituato iar ai iesit pe centura ? te-am vazut cand te urcai intirul ce se ducea spre Otopeni langa peco, mare jigodie ai ajuns !
0
0
spui doar tampenii avand teasta goala si avand idei doar la sulei !
0
4
Adversarul oricarui partid este saracia romanilor,impotriva acestui adversar trebuie luptat si asta nu intelege idioata asta de cocota.Esti la putere si cel din opozitie arata ceva mai bun decat ai gandit tu,mergi la sedinta si aplici ce este mai bun pentru romani. Cata vreme votantii sunt doar eventuale victime colaterale ,politica romaneasca este malefica.Nu ne serveste denumirea de tara democrata,cand de fapt suntem ring de lupte intre clanuri mafiote numite partide, care ucid natiunea la propriu.Ce sula mea votam,libarci ca Turcan? Pai parca votam drumul spre ceva bun,nu meciuri intre boi.
1
5
asta chiar nu stii cum sa o cataloghezi pupaza bolnava ori capra stearpa si nebuna ...... Chiar nu stiu ce cauta acolo la conducerea acestui partid ??????
1
5
hahahahahahahaha! penibila!
1
5
PNL-ul se termina pe zi ce trce,cu asemenea lingai in frunte,gen TURCAN sau BUSOI,oameni dezadreati total de penelisti cu vechime si desigur mult mai competenti,acesti pretendenti la sefia partidului,inpinsi de IOHANIS cu buldozerul in fata ,dic si mai mult la disparitia partidului,de pe piata politica.Trezitiva liberali nu mai acceptati sa fiti condusi in continuare de giurumele ca,TURCAN,GIRGHIU,ORBAN,BUSOI,PETRACHE,OLTEAN ETC.Aveti in partid si oameni de buna credinta si cu buna reputatie,dar care nu se pot afirma din pricina,giurumelelor care au un singur scop ,,PUTEREA,,fara sa le pese de
2
5
Peneleu se topeste vazand cu ochii! e din ce in ce mai mic! O sa devina ca cei de la constanta, invizibili
2
5

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367