REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Răsar dintr-un foc ÎNCĂ patru blocuri de câte 7 etaje în Mamaia Nord

Răsar dintr-un foc ÎNCĂ patru blocuri de câte 7 etaje în Mamaia Nord

Replica API 25 mai 2017 | 00:00 415

INCREDIBIL! În curând, în zona de nord a staţiunii Mamaia se vor construi imobile şi în apă. Nu mai puţin de patru blocuri vor răsări în Mamaia Nord! Pe terenul situat în judeţul Constanţa, oraş Năvodari, zona Mamaia Nord, stradă D12, Sponte Maria şi Cărtună Iuliana doresc să construiască patru imobile.

Beneficiarele intenţionează să obţină autorizaţia de construire pentru patru clădiri cu regimul de înălţime „P+7E, A1, A2, A3, A4 investiție realizată în etape şi împrejmuire teren”. Creșterea numărului de locuitori și dezvoltarea economică a zonei Mamaia Nord a atras după sine sporirea cererii de locuințe, astfel încât construcția de imobile cu spații de locuit, spații comerciale și de recreere este în expansiune. Noul obiectiv se va realiza întro zonă preponderent rezidențială.

Terenul pe care se vor idica imobilele are o suprafață totală de 11442,00 mp. Toate cele patru blocuri vor avea aceeași structură. La parter se dorește amenajearea unui hol de acces, casa scării, casă lift și 7 unități locative, garsoniere și apartamente cu două camere. La etajle 1-7 vor fi amenajate tot 7 unități locative cu două și trei camere. Se propune amenajarea a 115 locuri de parcare. Cele patru imobile se vor realiza etapizat pe parculsul întregii perioade de valabilitate a autorizației. Menționăm că în luna noiembrie 2016, aceleași investitoare au mai cerut un aviz de mediu pentru construirea tot a patru imobile cu înălțimea de 7 etaje.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ne am trasformat in Republica Armaneasca...! Din Republica Mazare ...
1
0
Nu machidonii sunt de vina...ei s-au adaptat mai bine sistemului...de vina sunt coruptii astia care conduc institutiile care dau autorizatii stim noi cum...
1
0
Nu suntem invidiosi ci doar oripilati de nenorocirile ce le faceti in acest oras. De prostul gust pe care il afisati in tot ceea ce faceti. De mentalitate voastra ca totul sa straluceasca. parca sunteti struti. De lipsa de respect pentru cei din jur, etc. as putea scrie aici mult si bine dar te suspectez ca nu ai capacitate de a intelege tot. Mai iesi si tu din casa si poate asa ai sa intelegi.
6
1
Se continua epoca "mazare"
5
0
articolul despre Vraja Marii a disparut. Branzarii dau cu aracet pe pereti nu mai pun in branza.
7
1
Ca ciupercile apar casele....cand ne mutam auzim cand vecinul de deasupra se intoarce pe partea cealalta...Case construite in mod scadent...RESIDENCE....cad precum varul de pe pereti in caz de cutremur....machedonii se intreceau in ospatarie acu' mari constructori...traiasca scoala...
4
0
Pentru Chief-pana sa vi din voiaj ,nevasta-ta imi incalzea mie mancarea,dar de la prea mult futai a inceput sa cada tavanul.
4
5
Clanul makidonesc de cacat care e pus numai pe golanie si furat. O mafie jegoasa care trebuie anihilata. Nu toti sunt asa dar asta-i situatia. Constructiile sunt de calitate proasta si vandute prea scump.
10
0
SA NU NE MAI MIRE DE UNDE AU BANI.DIN CONTRABANDA CU TIGARI.ORI AM UITAT?
7
0
dupa ce vand apartamentele cu vedere la mare, din actualele blocuri , vor mai planta altele si actualii cumparatori destepti vor avea vedere la alt bloc.
10
0
Am cumparat o vila in Mamaia N de la un asa-zis constructor. Dupa 3 luni, venisem din voiaj si o asteptam pe nevasta-mea sa imi puna masa in sufragerie cand o bucata din tavan se desprinde si cade pe masa din sufragerie, exact in fata mea. Cam asta e nivelul constructiilor in Constanta. Grija mare!
13
0
Ia apuca-te tu johhny si fa niste blocuri la standarde si arata-le lor cum se construieste. Daca s-ar face si blocurile astea cum se scriu comentariile am locui in New York
3
6
navodari-oras machedonesc.
11
1
Noi nu o sa scapam de branzarii astia. O sa ne ia si chilotii de pe noi. Oricum, nebuni sa fie aia care cumpara apartamentele lor, facute cu cele mai ieftine materiale si cu cele mai joase standarde..ca deh..machidoni si zgarciti e pleonasm.
17
2
Clanul Sponte Matei Surdu tot inainte spre Poarta Alba dragi infractori
12
2
oare de unde are atatia bani! un om de rand deabia isi poate face o casa pe pamant cu trei camere,Ce de bani negri se mai baga in betoane.
10
1
si eu am teren linga,l-am luat impreuna
5
2
si ma intreb cine sunt pelicanii care cumpara acolo ? mai mult ca sigur sunt bani negrii care vor sa fie albiti
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614