REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

RĂSTURNARE de situaţie în cazul tentativei de omor de la Ovidiu

RĂSTURNARE de situaţie în cazul tentativei de omor de la Ovidiu

Replica API 5 februarie 2016 | 13:58 341

Un suspect a fost ARESTAT!

Un suspect a fost ARESTAT!

Cercetările în cazul scandalului de la Ovidiu, în urma căruia două persoane, soţ şi soţie, au ajuns la spital, au continuat! Dacă în primă fază se conturase ipoteza că suspectă se face femeia, iată că munca oamenilor legii a dus la un rezultat şocant! Agresorul se ascundea în tot acest timp şi se informa din presă despre caz. Numai că vigilenţa procurorilor şi a poliţiştilor l-au prins pe picior greşit, individul fiind săltat şi arestat pentru 30 de zile. Este vorba despre Costel Vasile, de 31 de ani, care ar fi avut o relaţie amoroasă cu femeia!

Ziua de luni, 25 ianuarie, a fost una în care două scandaluri au fost înregistrate în județul Constanța, lăsându-se cu lovituri de topor și persoane rănite. Însă, la orele serii, în jur de ora 20.30, un apel prin 112 alerta autoritățile, care s-au deplasat pe strada Violetelor din localitatea Ovidiu. A fost vorba despre două persoane, despre care s-a presupus că au fost agresate cu un corp dur, contondent, respectiv un topor. Una dintre ele, un bărbat, este în stare gravă, în comă, pe când femeia s-a ales cu răni mai ușoare.

Poliţiştii, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, au declanşat cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a desfăşurat evenimentul dar și pentru identificarea și depistarea făptașului. Cercetările au fost îngreunate din pricina faptului că femeia, singura care putea da declarații, se afla sub influența băuturilor alcoolice. Însă, de la bun început au fost luate în calcul toate variantele, inclusiv cea în care conflictul s-ar fi putut produce doar între cele două victime, în sensul că s-ar fi luat la ceartă, bărbatul a atacat-o pe femeie, după care ea a ripostat și l-a lovit cu toporul.

A fost audiată, după care ancheta și-a continuat cursul firesc, fiind analizată și varianta că în scandal a fost implicată și cea de-a treia persoană, ceea ce s-a și dovedit într-un final. Astfel, anchetatorii au ajuns la Costel Vasile, de 31 de ani, care ar fi avut o relație amoroasă cu femeia, de aici izbucnind bătaia. Individul a fost arestat pentru 30 de zile.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367