REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.3° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

RĂZBOI LA PALAT! Prefectura face monitorizare video. Cu ce bani sau din a cui "donaţie"?

RĂZBOI LA PALAT! Prefectura face monitorizare video. Cu ce bani sau din a cui "donaţie"?

Replica API 12 aprilie 2017 | 00:19 620

Monitorizare video la Prefectura Constanţa! La etajul I şi II al clădirii în care funcţionează Prefectura au apărut, în cursul zilei de 11 aprilie, camere video care surprind orice mişcare în instituţie. Toate bune şi frumoase, numai că spaţiul cu pricina din cadrul Palatului Administrativ aparţine Consiliului Judeţean şi este dat în folosinţă Prefecturii.

În aceste condiţii, vicepreşedintele CJC, Claudiu Palaz, i-a transmis prefectului Adrian Nicolaescu o solicitare prin intermediul căreia îl somează să explice de la cine a obţinut avize pentru amplasarea sistemelor de monitorizare video. Tot Palaz solicită: "documentaţia privind achiziţia celor două sisteme de supraveghere, ţinând seama de faptul că orice obiect care se achiziţionează în cadrul unei instituţii se face pe calea legală, respectiv achiziţie publică". "În condiţiile în care nu deţineţi documentele menţionate prin prezenta adresă, vă rugăm să ne comunicaţi societatea care a montat aceste două sisteme şi cine este beneficiarul acestora, şi care este motivul pentru care acestea au fost puse la dispoziţia Instituţiei Prefectului de către o persoană fizică sau juridică", se mai arată în adresa lui Claudiu Palaz.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca nu ati vazut pina acum, stii ca existal unul in Constanta.
0
0
Da pe aia de au pus numele prostului pe touaregul prefecturii i-a cautat cineva?
7
0
Si sa se verifice daca pe camere sunt stikere cu claudiu iorga palaz. E obligatoriu.
5
0
Globus a revenit!Eu circarul sef care ma vreau peste toti va invit la spectacol.Traiasca Besescu ca datorita lui am fost o vreme ceea ce as fi vrut sa fiu o viata!
8
0
asta doar ce-a scapatde la spitalul din Palazu-Mare si inca nu sa tratat, este chiar mai zapacit de cum al stiati ! dar ma intreb cu ce ocazie si ce drept are sa faca aceste verificari si ptr. ce se baga in seama cind stie destul de bine ca tot poporul in baga doar in aia a masi sa se duca sa nu mai auzim de el ! El si cu jigodia de basescu scornesc tot felul de imbecilitatii stiind ca are dosare ce ai paste puscaria, De alea sa se intereseze si inclusiv Justitia asta oarba si nedreapta !
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614