REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
14.2° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

RĂZBOI TOTAL la Antena 3: Raed ARAFAT s-a certat cu un ministru

RĂZBOI TOTAL la Antena 3: Raed ARAFAT s-a certat cu un ministru

Replica API 29 mai 2017 | 10:59 409

Scandal imens în direct la Antena 3. Protagoniști au fost secretarul de stat, Raed Arafat și un ministrul important din cabinetul lui Sorin Grindeanu. Arafat și ministrul Sănătății, Florian Bodog și-au aruncat cuvinte dure. Arafat îl acuză pe Bodog că a blocat achiziția de ambulanțe și că pune în pericol viața pacienților. În replică, Bodog spune că Arafat dezinformează. Dialogul e halucinant, la un moment dat Bodog l-a și amenințat pe Arafat. Bodog s-a enervat și după acuzațiile dure de pe facebook ale lui Arafat, scrie stiripesurse.

FLORIAN BODOG Vom demara achiziţia. Am găsit problemele care erau şi dăm drumul la achiiții. Restul sunt achiziţii gratuite. Arafat vă dezinformează. I-am explicat că îmi asum răspunderea. Nu v-am întrerupt. Lăsați-mă să vorbesc, da?

RAED ARAFAT O să vă arăt documentele când mă întorc. A fost un protocol care a fost cuiul lui pepelea. Avem două adrese foarte interesante. Ministerul nu ne lasă să continuăm. Problema sistemului devine critică. Vorbesc de şapte luni degeaba.

FLORIAN BODOG Eu am pregătit protocolul.

RAED ARAFAT Aţi venit cu acuzaţii la adresa mea. În afară de culoare nu aţi găsit nimic. Ce faceţi? Cât mai aşteptaţi. Nu e o fugă de responsabilitate. Eu deschid gura şi spun deschis care este problema.

FLORIAN BODOG Nu ne certăm pe tema asta, da? Eu vreau ca achiziţia să se facă cu respectarea legii. Până la finalul acestui an vin noile ambulanţe.

Nu cresc în pom ambulanţele. Din februarie suntem blocaţi.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
si cum, nu a iesit populatia sa-l apere pe arafat de javra ordinara?Tovarasi scularea
0
0
Arafat trebuia sa-si vada de treaba lui pe care a inceput-o si toata lumea l-ar fi iubit insa caracterul infect de araboi a iesit la suprafata in cele din urma!
1
2
La urma urmei Arafat a infiintat SMURD si a facut lucruri foarte bune,pe care nici un politician sau altcineva nu a fost in stare sa le faca. Omul chiar si-a sacrificat ani din viata pentru romani si se alege in schimb, cu datul la gioale din partea unor impostori sau ticalosi de-a dreptul. Mii de vieti,inclusiv ale unor contestatari au fost salvate ca urmare a activitatii lui Arafat. Ce cacat au facut restul? Au frecat-o si au aruncat cu noroi in orice om valoros.
4
1
intrebare simpla,sunt sau nu sunt vechi salvarile,dac sunt are dreptate arafat dac sunt noi,bo dog
1
0
aceasta ciuma rosie doreste cu ardoare sa prosteasca o tara intreaga. ma intreb ce le-a turnat penalul dracnea in cafea?
1
2
Degeaba minunatilor va scuipati acum daca la colectiv nu ati fost in stare sa folositi toate ambulantele si cele de stat si cele private.
2
1
E trist cand un vector de imagina ca Arafat incepe sa vinda gogosi ca nu a plecat procedura cu ambulante. Stiti voi amarati romani ce comisioane genereaza achizitii de genu? vorbim totusi de milioane de euro. Ii doare-n pix pe amandoi de ambulante, ii intereseaza la cine vine caimacul, acolo e buba. Nu-I mai tineti degeaba partea lui Raed ca mi-e teama ca o sa fiti dezamagiti.
3
2
Cel mai bine stie Arafat ce nevoie are sistemul de urgenta
4
1
Iar dracnea ? Tot 0,30 lei, tot ?
1
4
eu vreau ca achizitia sa se faca cu respectarea legii acceptata de penalul dracnea
6
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218