REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
22.4° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

REACŢIA lui Traian Băsescu după ce Ioana Băsescu şi Elena Udrea au fost trimise în judecată

REACŢIA lui Traian Băsescu după ce Ioana Băsescu şi Elena Udrea au fost trimise în judecată

Replica API 25 mai 2017 | 02:16 469

Senatorul PMP Traian Băsescu nu a dorit să comenteze miercuri faptul că fiica sa, Ioana Băsescu, și Elena Udrea au fost trimise în judecată în dosarul finanțării campaniei electorale din 2009, spunând că ele au fost puse sub învinuire demult.

"Nu știu. Încă nu am ce să comentez. Au fost puse sub învinuire demult. Asta e!", a afirmat Băsescu, la Palatul Parlamentului, întrebat ce părere are despre faptul că Ioana Băsescu și Elena Udrea au fost trimise în judecată în dosarul privind finanțarea campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale din 2009.

Întrebat dacă există motive pentru trimiterea în judecată a celor două, Traian Băsescu a spus: "Vom vedea".

Mai multe persoane, printre care Elena Udrea, Ioana Băsescu și Dan Andronic, au fost trimise în judecată de procurorii DNA, în dosarul privind finanțarea campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale din 2009.

Potrivit DNA, Ioana Băsescu, notar public, fiica fostului președinte Traian Băsescu, va fi judecată pentru instigare la delapidare și instigare la spălarea banilor (două fapte), Elena Udrea, la data faptelor ministru al Dezvoltării Regionale și Turismului, implicată direct în campania lui Băsescu, candidat la alegerile prezidențiale din 2009, a fost trimisă în judecată pentru săvârșirea infracțiunilor de instigare la luare de mită (două fapte) și spălare a banilor (cinci fapte), iar jurnalistul Dan Andronic este acuzat de mărturie mincinoasă și favorizarea făptuitorului.

Citește mai mult pe RTV.NET.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
faptul ca exsista un dna care mai trimite in judecata persoane mai importante, si o justitie care-si mai face cit-de-cit datoria se datoreaza in mare parte lui basescu. asa ca judecati inainte sa vorbiti.
0
0
chiorul e foc si para ca au inceput sa-i adune puicutele si mai ales ca si lui i se apropie funia de par...
4
2
pe ochila il vedem mai greu,, in minciog,,trebuie sa se termine ,,sezonul de prohibitie,,si ,,bataia la dosare,,.ar fi captura deceniului!Da,dar sa le ia si toti banii din conturi.
5
2
ar fi de vazut reactia lui chiorete cand vor venii sa-l umfle pe el personal astia de la garda,banuiesc ca i se va ridica parul valvoi
6
2

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369