REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Replica API

Replica API

Replica API 29 martie 2017 | 07:30 686

RECLAMAŢIE: stația de autobuz de la Cora Brătianu NU respectă legea! Vezi ce spun reprezentanţii Confort Urban

După ce în urmă cu ceva timp mai mulţi constănţeni s-au plâns cu privire la faptul că trecerile pentru pietoni de pe bulevardul I.C. Brătianu sunt amplasate greşit şi pietonii stau gură cască, acum susțin că stația de autobuz din zona Cora Brătianu nu este amplasată conform legii. Reprezentanții Confort Urban îi contrazic și afirmă că acea zonă a fost supusă mai multor expertize rutiere și s-a luat cea mai bună măsură.

În orașul de la malul mării mereu există plângeri şi nemulţumiţi. Fie că vorbim de asfaltare, toaletare, aruncarea gunoiului, plaje s.a.m.d, constănțenii sunt nemulțumiți. Un locatar din zona Cora Brătianu susține că stația de autobuz cu sensul spre gară nu este amplasată corect. „În zona Cora Brătianu există stația autobuzului 48, sens spre Gară, ce nu respectă Legea prin amplasarea ei pe un trotuar îngust, unde circulă un volum enorm de pietoni. Conform OUG 195/2002, Art. 5, punctul 4: se interzice amplasarea constructiilor de orice fel si practicarea actelor de comert pe trotuar sau pe acostament, in parcarile amenajate sau pe partea carosabila, in conditiile in care aceste constructii ar afecta siguranta circulatiei pietonilor si vehiculelor”, susține constănțeanul. În replică, reprezentanții Confort Urban afirmă că nici vorbă de încălcarea legii. „În stația respectivă este făcută o alveolă. Acolo s-a făcut o expertiză cu aprobarea Poliției. Trotuarul de acolo are aproape 2 m lățime. Zona aceea a fost studiată de experți de la București și de Poliția Circulație. Toată lumea a fost de acord cu forma actuală”, a decarat inginerul Claudiu Rădulescu, șeful Confort Urban.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ba e foarte bine amplasata in dreptul balconului meu doar gagicile au fustele prea lungi!
2
2
Toti nebunii, cand nu au ce face, se apuca de reclamatii! Experti peste noapte in toate chestiunile, multi nebuni!
8
1
Este adevarat. Solutia urbanistica este eronata. Dar ce mai putem face?
1
8
ce vrajeala ieftina , probabil bosorogii screlozati de la parterul blocului sunt stresati
10
2
Statiile de tramvai aveau jumatate din latimea asteia. Si unele chiar deloc. Coborai in mijlocul strazii.
8
1
Care dracu puhoi de oameni mah oe trotuarul ala? Eventual puhoiul merge fix in statie, dar de regula traverseaza spre cec. Unde dracu merge puhoiul asta de nebun spre gara? La triajul cfr? Fiti seriosi cand scrieti o reclamatie.... nu zic ca e bine sau rau cu statia, dar acum nu putem reconfigura tot ca nu va convine locatarilor dintr-o scara de bloc sa aveti statia in dreptul vostru. Lasati-o naibii de treaba...
11
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614