REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Reputația profesională a procurorului Andrei Bodean, apărată de CSM!

Reputația profesională a procurorului Andrei Bodean, apărată de CSM!

Replica API 28 aprilie 2017 | 01:35 535

În urma unui articol de presă, procurorul DNA Constanța, Andrei Bodean, a solicitat să-i fie apărată reputația profesională, cerere ce i-a fost admisă de către CSM. Precizăm că omul legii a instrumentat cazuri "grele" încă de pe vremea când era procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța. După ce a ajuns la DNA l-a avut ca ... "mușteriu" inclusiv pe Nicușor Constantinescu, acesta din urmă numindu-l "Zorro de Dobrogea".

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a admis, în şedinţa din data de 25 aprilie 2017, cererea de apărare a reputaţiei profesionale formulată de procurorul Andrei Bodean, procuror în cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Constanţa, în raport de afirmaţiile făcute în articolul de presă „Procurorul DNA Bodean a băgat în puşcărie un avocat, din dragoste”, publicat pe pagina de internet, www.evz.ro, în data de 28.02.2017 şi preluat ulterior de alte pagini de internet.

Andrei Bodean s-a născut pe 6 aprilie 1980 și este absolvent al Facultăţii de Drept din cadrul Univeristăţii Ovidius. El a activat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța, apoi la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța, acolo unde a instrumentat una dintre cele mai oribile crime, și anume cazul Lara Șaban. În 2013 a ajuns la DNA, acolo unde a continuat seria cazurilor cu greutate. Printre "mușterii" săi se află și Nicușor Constantinescu, fostul președinte al CJC, care a făcut tot posibilul să-și amâne sentințele încă de pe vremea când se afla în America. Dar Andrei Bodean nu și-a pierdut răbdarea și nici puterea de muncă și și-a continuat activitatea. Astfel, Constantinescu a fost deja condamnat definitiv într-un dosar, fiind vorba despre cel al Centrului Militar Zonal. Exasperat, fostul președinte al CJC chiar a afirmat public, la un moment dat că: "Acest Andrei Bodean, acest Zorro al Dobrogei…".

Liliana CHIRU

Citește și: Procurorul Bodean, detalii "din culisele" celor mai oribile crime pe care le-a investigat la Constanţa

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Felicitari domnule procuror,dar pacat ca nu aveti colegi,singur este greu.
2
1
procurorul sa o suga
2
1
Felicitari domnului procuror pentru tot ceea ce face!
2
3
Felicitari ptr Domnul procuror, merita apreciat fiindca se lupta cu mafia in Constanta.
3
3
Cu oameni ca dl.Procuror am putea evolua si noi.La mai multi din Constanta va dorim!
6
11
Felicitari dl Procuror , pe la Mangalia cand ajungeti? aici domni politisti parca nu obs ce infractiuni comit lideri grupari infractionale organizat clanu Flori , Buruiana Florin finul renumitului interlop Iuzeir Raim, acesti membri alaturi de alti tiganii ii tin locul si ii recupereaza bani cu toate rudele lor fac trafic de droguri si de carne vie , santaj si amenintari cu sabi ! si in general localitatea Mangalia e plina de dilleri verificatii pe domni Politisti ai municipiului Mangalia se pare ca dorm sau le e teama sau poate ca sunt mana in mana cu acesti interlopi!
8
10
Ptr d nul Procuror
10
15

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614