REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
18.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Ruşine mare în familia vicebulibaşei din Cuza Vodă: nepotul a băgat aurul familiei la amanet

Ruşine mare în familia vicebulibaşei din Cuza Vodă: nepotul a băgat aurul familiei la amanet

Replica API 10 iunie 2014 | 00:00 161

După ce a comis trăznaia, a trimis SMS-uri de adio. Acum îl caută scafandrii

După ce a comis trăznaia, a trimis SMS-uri de adio. Acum îl caută scafandrii

Pompierii au fost solicitaţi să caute în apele Canalului Dunăre-Marea Neagră, sub podul din zona Gării CFR, o persoană care s-ar fi înecat. Potrivit anchetatorilor, este vorba de un tânăr de 17 ani, nepotul vicebulibaşei din Cuza Vodă, care ar fi trimis un mesaj de adio întrucât a băgat la amanet lanţul de aur al tatălui său.

Oamenii legii au intrat în alertă, după ce au fost sesizaţi de către familia Stănescu din Cuza Vodă despre faptul că Daniel, fiul lor, a trimis mesaje de adio la mai multe rude, în cursul nopţii de duminică spre luni, în jurul orelor 2.00. Tânărul ar fi furat un lanţ de aur de la tatăl său, pe care l-a băgat la amament, obţinând pe el 2.600 de lei. A cheltuit banii, după care şi-ar fi dat seama că nu mai poate să dea ochii cu familia. Prin urmare, în seara de duminică el a părăsit domiciliul, a luat un mijloc de transport în comun şi s-a îndreptat către Medgidia. În jurul orelor 2.00 noaptea, acesta a trimis mesaje de pe telefonul său către vreo 10 persoane, rude de-ale lui, cu mesajul "Adio!". Atunci familia a intrat în alertă şi a sunat la Poliţie. Oamenii legii au demarat cercetările şi au analizat imaginile surprinse de camerele de luat vederi din Medgidia, sesizând că, pe la ora 2 şi 7 minute, tânărul se afla pe podul rutier din localitate. Au cerut imediat sprijinul ISU Dobrogea, care, împreună cu scafandrii au şi demarat căutările. Daniel are 17 ani este căsătorit şi are un copil şi, potrivit oamenilor din zonă, vicebulibaşa din Cuza Vodă este unchiul lui. Facem precizarea că ţiganii din Cuza Vodă sunt de-a dreptul "speciali", în comunitatea lor funcţionând un mod aparte de înmormântare - morţii sunt depuşi într-un soi de căsuţe cu geamuri, aşa încât rudele să îi vadă când doresc -, în plus, ţiganii de aici au decis să aibă şi vicebulibaşă, nu doar bulibaşă.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102